VALIKKO
20.6.2018 14:34

Tavoitteena kauniimpi ja terveempi iho: Miksi ihoni ei voi hyvin?

Minulla on ollut aika hyvä iho koko nuoruuteni enkä ole vielä kärsinyt sen suuremmista iho-ongelmista (koputan puuta ettei niin tule koskaan käymään). Tänä keväänä ihoni on kuitenkin alkanut oireilemaan ja ihoni on huonoimmassa kunnossa koskaan.

Ihoni ongelmana on oikeastaan aina ollut nenä. Nenässäni on paljon epäpuhtauksia sekä nenänpielissäni on couperosaa. Tällä hetkellä epäpuhtauksia on tullut oikeastaan koko kasvoille. Epäpuhtaudet ovat aika pieniä, joten niitä ei näe kovin kaukaa ja hyvin meikillä ne saa onneksi piiloon. Ihoni kuitenkin voisi näyttää kauniimmalta ja terveemmältä.

Uskon, että suurin syy siihen miksei ihoni voi tällä hetkellä kovin hyvin (vaikka suunta onkin parempaan), on stressi. Vaikka pääsykokeista onkin jo aikaa ja olen jo aika hyvin palautunut stressistä, niin silti ihossani yhä näkyy stressin merkkejä. Tällä hetkellä ihoni on väsynyt ja samea, epäpuhdas sekä ihoni nestatasapaino on epätasapainossa. Vaikka hoidankin ihoani hyvin, silti ihoni ei tällä hetkellä ole huipussaan.

Tietysti ihoni kuntoon vaikuttaa todella paljon myös ruokavalio. Myönnän, että kasvisten syönti on kevään aikana jäänyt vähälle ja puhtaasta ruokavaliosta olen haaveillut vain ajatuksen tasolla. Olen syönyt kiireessä hieman miten sattuu ja viettänyt paljon aikaa sisällä neljän seinän sisällä. Ihoni ei ole saanut kaikkea sitä, mikä olisi sille todella hyväksi.

Nyt olen ajatellut panostaa ihon kuntooni enemmän ja laittaa niitä kuuluisia ja opittuja kauneusvinkkejä käytäntöön ja sitä kautta myös teille jakoon. Tänä kesänä tavoitteenani on kauniimpi ja terveempi iho. Eikä ainoastaan sillä kuuluisalla ajatuksen tasolla, vaan ihan toteuttamisen arvoisella.

xoxo, Jenna

Kommentit

 • Mariam B

  Oon sua pari vuotta vanhempi ja voi herranjesta jos mulla ois ollut noin hyvä iho sun ikäsenä!
  Nimimerkillä täydellinen iho 19-vuotiaaksi asti, jolloin iski aikuisiän akne 😀

   0
  • Jenna

   Joo, eihän mun iho NIIN huonossa kunnossa ole, mutta ei niin hyvässä että olisin täysin tyytyväinen 😀
   Ja toivottavasti saat aknen kuriin 🙂

    0
 • Nimetön Kielipoliisi (:

  Hei! Sinulla on kiva blogi ja kiinnostavia postauksia, mutta yhdestä asiasta haluaisin antaa palautetta: kieliasu. Teksteissäsi on usein kirjoitusvirheitä, ja etenkin lauserakenteet ovat välillä aika hakusessa. Oikoluku tekisi varmasti paljon, tai voisit vaikka pyytää jotakin ystävääsi lukemaan tekstit ennen julkaisua. Pieni juttu, mutta parantaisi hyvää blogiasi entisestään. 🙂

   1
  • Jenna

   Kiitos palautteesta 🙂 Itse kyllä en huomaa teksteissäni kirjoitusvirheitä eikä siitä ole ylemmältä taholtakaan tullut moitteita – päinvastoin.

   Mutta toivottavasti luet blogia jatkossakin 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.