VALIKKO
5.11.2017 19:10

Tulinen tonnikalapasta

Eikö se usein ole niin, että opiskelijat syövät vain tonnikalaa ja makaronia? Minulla on nyt tarjota tälle jo klassikoksi muodostuneelle tonnikalamakaronimössölle hieman twistiä. Tämä ruoka on todella edullinen, mutta ennen kaikkea herkullinen ja maukas. Tämä pasta myös takuulla karkoittaa flunssapöpöt.

Tulinen tonnikalapasta

Gnocchi-pastaa

Tonnikalaa

Kiinankaalia

Lehtikaalia

Kirsikkatomaatteja

Punasipulia

Pinaattia

Fetaa

Sriracha-kastiketta

Inkivääriä

Oliiviöljyä

Suolaa, pippuria, basilikaa, chiliä

Valmistus

  1. Keitä pastaa kiehussa vedessä paketissa olevien ohjeiden mukaisesti.
  2. Pilko kiinankaali, lehtikaali, punasipuli, pinaatti ja kirsikkatomaatit ja laita ne pannulle oliiviöljyn kanssa. Älä paista, vaan hauduta kasviksia miedolla lämmöllä.
  3. Kun pasta on valmista, huuhtele se siivilän läpi ja lisää pannulle kasviksien joukkoon. Lisää joukkoon myös tonnikala.
  4. Mausta annoksesi oman mielen mukaan. Omassani oli suolaa, pippuria, basilikaa, chiliä, inkivääriä ja sriracha-kastiketta (myös makea chilikastike käy).
  5. Lisää lopuksi vielä feta joukkoon. Sekoita kaikki ainekset kunnolla keskenään ja annos on valmis nautittavaksi.

Vaikka itse en ole kovin tulisen ruuan ystävä, niin tämä tulinen tonnikalapasta oli mieleeni. Ja totta kai makuja ja mausteita saa laittaa oman mielen mukaan sen verran kuin haluaa. Jos sinä vielä pähkäilet, mitä sitä huomenna lautaselle taikoisi, niin kokeile vaikka tätä reseptiä ja kerro miltä maistui.

Lue myös tämä: Flunssan tappaja kanawokki

xoxo, Jenna

Kommentit

  • Jasu

    Nam, vitsi kun kuulostaa hyvältä! Testiin menee 🙂

     0
    • Jenna

      Jeij! Kerro sit millaista oli 🙂 Mulla oli tänää eväänä ja mums oli hyvää!:3

       0
  • Reetta

    En oo hirvee tonnikalan ystävä, mutta tää kuulostaa sen verran hyvältä, että pakko varmaan laittaa testiin 🙂

     0
    • Jenna

      Juu en mäkään, ku yksi kesä tuli syötyä sitä joka päivä! 😀 Mutta tässä ei oikeestaan se tonnikala tuu niin vahvasti, ku on erilaisia makuja kasviksista ja mausteista! 🙂

       0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.