VALIKKO
16.4.2017 19:22

Vko 15: Seitsemän ajatusta elämälle

1.Ole rohkea. Mitä ikinä elämässä kohtaat, älä pelkää mennä vastaan. Älä pelkää tarttua mahdollisuuteen. Anna elämän pyöriä, tarttua hiuksiisi. Viedä sinut vuoristorataan. Seikkailuun kohti jotain uutta.

2.Älä suorita elämää. Vaan anna elämän viedä, tuntea, koskettaa. Eivät ne päämäärät sinua onnelliseksi tee, vaan se matka. Se elämän syleily. Elämäntanssi, joka sinut tekee onnelliseksi. Ja mieti, kenelle sinä suoritat? Et muita varten. Eikä sinun tarvitse tehdä sitä itseäsikään varten. Elämä ei ole suoritus. Elämä on seikkailu.

3.Ihminen ei ole koskaan valmis eikä sen valmiimmaksi tule. Ei ole muottia, kynää tai saksia, millä täydellisemmäksi saisi. Ihminen on ihminen, täysin keskeneräinen. Mutta silti todella upea.

4.Loppu on aina uuden alku. Pimeyden jälkeen tulee aina valoa. Sinä olet rakastettu ja kaikki hyvä on vielä edessä.

5.Ympäröi itsesi ihmisillä, joista saat hyvää energiaa. Ihmisillä, jotka inspiroivat. Ihmisillä, joiden kanssa voit olla oma itsesi ja täysin onnellinen.

6.Mitä jos olisit vain? Ilman sen suurempia toiveita. Kuuntelisit. Katselisit. Tuntisit kuinka elämä vain on.

7.Mene epämukavuusalueelle. Ihminen on mukavuudenhaluinen, mutta haasta itseäsi ja tee asioita, joita todella haluat. Rohkeutesi riittää siihen.

xoxo, Jenna

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.