VALIKKO
23.4.2017 19:41

Vko 16: Seitsemän ajatusta elämälle

1.Lopeta se ajatus, että maanantaina minä aloitan tai huomenna minä aloitan. Ei tule oikeaa hetkeä, se hetki on nyt. Tee päätös ja toimi.

2.Et tarvitse kenenkään toisen ihmisen hyväksyntää elämääsi. Sinun oma mielipiteesi itsestäsi on paljon tärkeämpi ja arvokkaampi kuin kenenkään muun.

3.Miksi kaikki pitäisi aina tehdä hyvin? Ei epäonnistuminen ole rangaistus, vaan opetus. Ihminen oppii enemmän virheistään kuin onnistumisen tunteesta. Älä jähmety. Älä pelkää. Yritä kaikkesi ja silloin olet antanut enemmän kuin tarpeeksi.

4. Anna paljon hyvää toisille ja koko maailmalle, niin maailma antaa sen kaiken suurin halauksin takaisin.

5.Elä jokainen päivä niin kuin se ei koskaan kuolisi ja samalla kuin se olisi viimeinen. Nauti. Hengitä. Elä, sillä sitä varten elämä on.

6.Mikä kiire tässä valmiissa maailmassa on koko ajan joka paikkaan? Jos pysähtyisimme, saattaisimme huomata miten kaikki on koko ajan ollut suoraan edessä.

7.Kenenkään tehtävä ei ole tehdä sinua onnelliseksi. Sinä teet sen itse. Mene sinne missä tunnet olevasi elossa ja ole onnellinen.

Kuva: Arto Tapio

xoxo, Jenna

 

Kommentit

 • Reetta

  Järjettömän kaunis kuva! Ja voin kyllä myös yhtyä jokaiseen ajatukseen.

   0
  • Jenna

   Kiitos 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.