VALIKKO
9.8.2016 10:09

Castello leipä

Mukava yhteinen napostelta vaikka illanistujaisiin. Juuston voi valita oman maun mukaan. Helppo ja nopea tarjottava.

 

Tarvitset

vaalean leivän

Castello-juustoa 2 pkt

1 dl öljyä

timjamia

valkosipulimurskaa

suolaa

 

Leikkaa leipään keskelle juuston kokoinen kolo. Älä leikkaa pohjaan asti. Juusto voi valua sieltä pois. Aseta juusto paikoilleen. Leikkaa leipään reunoille viiltoja.

 

20160808_185830

20160808_190225

20160808_190942

Lisää öljyn joukkoon timjamia ja valkosipulimurska. Valuta leipään tehtyihin viiltoihin öljyseosta. Ripottele hieman suolaa leivän päälle.

 

Laita leipä uuniin 180-200 asteeseen noin 10-15 min. Tarkista onko juusto tarpeeksi sulanut. Nauti heti.

 

20160808_192508

20160808_192311

Kommentit

  • Liisa

    Tämähän on kiva. Täytyypä joku viikonloppu testata 🙂

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.