VALIKKO
13.5.2016 12:20

Curvy Me!

log2

Sain tutustua Jyväskylän Keljon Zizzi liikkeessä Zizzin stailauspäiviin, jotka ovat huippu suosittuja asiakkaiden keskuudessa. Zizzi on vaatekauppa josta löytyy koot 42-56. Meille kurvikkaille naisille suunnattu vaateliike.

 

mainos22

Jokaiselle asiakkaalle on varattu 1 h aikaa. Tähän sisältyy uuden lookin luominen tai garderobin päivitystä Zizzin ihastuttavilla vaatteilla, jotka voi ostaa omaksi tapahtuman jälkeen. Meikkaus ja valokuvaus ammattilaisten tekemänä. Yhden valokuvan saat muistoksi itsellesi ja loput kuvat voi ostaa itselleen.

 

Minun päiväni mallina

Saavuin paikalle hyvissä ajoin, jotta ehtisin ottamaan muutaman kuvan ennen stailauksen alkua. Katsoin Zizzi liikkeeseen sisälle ja huomasin kuinka ihana kuhina ja vilske kävi. Iloisia kasvoja, jotka ihastelivat uusia vaatteitaan peilistä.

etupuoli3Kuva: Zizzi Keljo

 

Astuin liikkeeseen sisälle ja siinä samassa minut toivotettiin tervetulleeksi hymyn kera. Minun mielipidettä kysyttiin, olisiko jotain mitä haluaisin ehdottomasti kokeilla vai millä fiiliksillä ollaan. Minulle oli heti selvää mitä haluaisin kokeilla. En ole laisinkaan mekko ihmisiä, joten sanoin, että haluaisin kokeilla jotain mekkoa. Jos siitä vaikka innostuisin niitä pitämään enemmänkin kuin vain juhlissa. Ja ammattilaisten käsiin voin senkin asian huoletta antaa.

vaate3Kuva:Mekko väriltään Palace Blue

 

Eikä kauankaan kun mekko oli valittu. Kahta eri väriä mekosta sain mukaani sovituskoppiin. Sininen ja beige. Pyydettiin kokeilemaan ensin sinistä. Eikä toista väri tarvinnutkaan kokeilla, koska sininen oli täydellinen. Aivan ihana, kevyt, hyvin laskeutuva ja täydellisesti sopiva.

 

vaatekoppi4Kuva: Mekko vaihtoehdot.

 

kokolappu5Kuva: Päälläni S-kokoinen mekko ja vyö.

 

koot6Kuva: Koot on helppo valita esillä olevasta taulukosta.

 

Myyjä antoi vielä vyön ja sukkahousut jotka kruunasivat asukokonaisuuden.

Olin aivan innoissani. Oli vuoroni mennä ammattilaisen meikkaamaksi. Odottelin vuoroani ja oli mukava seurata muiden kuvauksia. Todella herttainen idea on tulla oman äidin kanssa muodonmuutokseen ja ottaa yhteiskuvat. Harvoin sitä tulee lähdettyä valokuvaamoon ottamaan valokuvia. Tämähän käy vaikka hauskana yllätyksenä äidille tai tyttärelle. Arkeen piristystä, päivä mallina ja hemmoteltuna.

 

studio7Kuva: Meikkauspiste

 

Meikkaaja otti toiveeni huomioon, mutta käytti värejä vaatteiden mukaan, jotta saadaan hyvä kokonaisuus.

 

meikki8Kuva: Meikkauksen jälkeen jännitys vasta alkaakin.

 

Tässä vaiheessa rupesi jo hieman jännittämään kuvaus, mutta miellyttävät ammattilaiset saivat rentoutumaan ja nauttimaan tilanteesta. Kuvaajalla oli paljon rekvisiittaa mukana, jonka vuoksi saimme paljon erityyppisiä kuvia, joista parhaat valitsin heidän avustuksella.

 

studio9Kuva: Kuvausstudio

 

He olivat hyvin miellyttäviä, iloisia ja neuvoivat todella mainiosti. Auttoivat rentoutumaan ja hyvälle fiilikselle. Sain olla sen hetken tähti. Iloinen kauniissa vaatteessa joka kerrankin on istuva ja täydellinen minulle.

 

herkut10Kuva: Odotellessa sai suun makeaksi!

 

Vaikka tämä kestikin vain hetken, mutta se tunne, jännittyneisyys kadoksissa, adrenaliini purkautui, autuas olo. Hyvillä fiiliksillä kohti loppupäivää. Näitä lisää. Arjen saa unohtumaan hetkeksi.

Kiitos ihanille myyjille, meikkaajille, kuvaajille ja muille ketkä mahdollistavat nämä tapahtumat. He saavat hymyn minunkin kasvoille.

 

kuvauskuva11Kuva: Valitsemani kuvat. Kuvia saa myös värillisenä, mutta itse pidän enemmän retro fiiliksestä.

 

Voin vain sanoa: Olen kurvikas ja pidän siitä!

 

valmis12Kuva: Lopputulos

 

Tehty yhteistyössä Zizzin kanssa.

 

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.