VALIKKO
17.4.2018 15:27

Kauppakeskus Sepän muotinäytös ja uusia tuulia!

Ilokseni sain osallistua Kauppakeskus Sepän muotinäytökseen viikonloppuna. Yleisö sai hyvän katsauksen kevään ja kesän muotiin. Itse sain esitellä Zizzin ja Specsaversin tuotteita.

Kauppakeskus Seppä, Fashionunit, kuvaaja Pasi Hakala/ Studio Varjo, vaatteet Zizzi

Päivät on pitkiä, mutta antoisia. Seuraavana päivänä olo oli kuin olis juossut maratonin edellisenä päivänä. Muotitapahtumat ovat niin hektisiä ja pitkiä, joten vievät kaikki mehut.

Kauppakeskus Seppä, Fashionunit, kuvaaja Pasi Hakala/ Studio Varjo, lasit Specsavers, tunika www.loimisolmu.fi

Sain ihanan lisä haasteen catwalkille. Kaksi oikein ihastuttavaa lasta. He olivat todella rohkeita. Moni aikuinenkaan ei nousisi lavalle.

Kiitos kaikille! Huikea tapahtuma saatiin taas aikaiseksi!

 

Mitäpä muuta, no laitoin juuri postiin allekirjoitetun mallisopimuksen. Pääsin Saksalaisen mallitoimiston listoille ensimmäisenä plussa mallina. Aika huikea juttu. Joko tässä on suuri mahdollisuus vielä edetä uralla tai ei tule mitään. Jos mahdollisuutta ei käytä hyväksi, ei koskaan mitään voi saavuttaakkaan. Elämä on lyhyt joten käytä jokainen hetki.

Kuvaaja Henriikka Koskinen, Foto-Antti Vaajakoski

 

Näillä sanoin lähdemme maailman valloitukseen! Ihanaa kesän odotusta kaikille!

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.