VALIKKO
21.10.2018 10:49

Kesäkilot kuriin, seitsemäs viikko. Miten hoitaa ruokavalio messuilla.

Kaupallinen yhteistyö: Taru Matikainen

Viikonloppu on ollut hieman erilainen kuin yleensä. Olin töissä I Love Me messuilla Helsingissä. Olen ollut messuilla ennenkin ja tiedän, kuinka kiire siellä on ja taukoja ei juurikaan ole. Aika menee siellä ihan hurjan nopeasti eikä muista juoda riittävästi saatikka syödä oman ruokavalion mukaan. Yritin miettiä, miten hoidan ruokailun näin erilaisen ruokavalion kanssa. Minulle oli jo ruokaliput hankittu valmiiksi, joten oli sitä syötävä mitä on tarjolla.

 

Onneksi nykyään on tarjolla buffetissa erilaisia ruokia. Sain tehtyä itselleni annoksen, jota syön myös kotona. Kalaa, kanaa ja salaattia. Tarjolla oli myös punaista lihaa ja kasvisvaihtoehto. Viikonlopun ruokarytmi oli ihan sekaisin ja välistä jäi välipalat syömättä. Se huomasi olossa. Vähällä nesteellä ja huonolla syömisellä teki mieli herkkuja ja on nyt turvonnut olo. Seisomista pitkät päivät ja paljon kahvia. Vähemmästäkin turvottaa.

 

Otin mukaani annospusseissa shake jauhetta, joita tein illalla työpäivän jälkeen ystäväni luona ja aamulla ennen lähtöä töihin.

 

Uudet paketit saapuivat ajallaan. Nyt voin nauttia näistä loppu viikot.

 

Ruoan laittamisesta on tullut rutiini ja värikkyys niissä on lisääntynyt huomattavasti. Enää ei tarvitse edes miettiä mitä tekee, mikä käy tähän ruokavalioon. Se on jo itsestään selvää. Eli en ole enää dieetillä vaan tästä on tullut minun ja perheeni elämäntapa.

 

Vatsan toimintaa ylläpidän näillä ihanilla siemenillä, joita käytän salaatissa ja nappaan ihan suoraan pussistakin, kun tekee mieli napostella.

 

Viikon kilojen hävitys on vähäistä, -0,5 kg. En tiedä johtuuko tästä turvotuksesta vai hidastuuko se ihan muuten vaan. Mutta ei ole paino noussut, se on hyvä se.

Lisää Wellness tuotteista; https://www.facebook.com/tarumatikainenoriflame/

 

Uutta potkua saa pinaatista ja vaniljan makuisesta shakesta.

 

 

Tuotteet ovat 100-prosenttisesti luonnollisia, eivätkä sisällä gluteenia eikä keinotekoisia väri, – maku- tai säilöntäaineita. Tuotteet eivät myöskään sisällä muunneltuja raaka-aineita.

 

Luonnollinen tapa pudottaa ja hallita painoa!

Kommentit

 • Nimetön Ellu

  Tuota Oriflamen shaken sukraloosia ei voi kyllä millään sanoa täysin luonnolliseksi aineeksi eli väärää mainontaa on tuo yllä oleva.

  Ainesosat: herneproteiini, omena, kananmuna, hera [maitoproteiini], vähärasvainen kaakaojauhe, ruusunmarja, kananmunan albumiini, luontaiset aromit (suklaa, vanilja, kerma, voiaromi), sokerijuurikaskuitu, hapettumisenestoaine (askorbiinihappo) ja makeutusaine (sukraloosi).

  Vasta ollut isot kirjoitukset makeutusaineiden vaarallisuudesta.

   0
  • Hanna Määttä

   Kiitos kommentista. Kerron palautteen Wellnessille. Mukavaa talven odotusta.

    0
   • Hanna Määttä

    Wellness ei ole luomua, mutta raaka-aineet tulevat luonnosta ja sukraloosi valmistetaan sokerista. Sukraloosia valmistetaan klooraamalla hallitusti sakkaroosia eli tavallista sokeria.

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.