VALIKKO
10.7.2019 11:13

Täydellisen meikkivoiteen metsästys. Löysinkö sen?

Kaupallinen yhteistyö: Taru Matikainen

Iho muuttuu iän myötä ja ne hyväksi todetut meikit eivät välttämättä enää toimi aikuisemmalla iällä. Myös meikkaaminen on muuttunut ajan saatossa. Voimakkaasta ja paksusta pakkelista on muokkaantunut kevyempi ja raikkaampi meikki.

Myös ihon juonteet määrittävät varsinkin meikkivoiteen käyttöä. Vanhanaikaiset paksut peittävät meikkivoiteet oikein urautuvat juonteisiin ja iho näyttää vanhemmalta kuin se onkaan. Pidemmän aikaa etsin sitä juuri minulle sopivaa meikkivoidetta ja onnekseni sen löysin.

 

Herkän silkin innoittama, ultrakevyt nestemäinen Giordani Gold Liquid Silk -meikkivoide.

 

Tällä kevyellä meikkivoiteella saadaan kaunis lopputulos, joka näyttää sekä tuntuu luonnolliselta ja saa ihon näyttämään täydelliseltä. Optiset pigmentit tekevät ihosta heleän, häivyttää pienet virheellisyydet ja antaa iholle nuorekkuutta. Meikkivoiteessa on suojakerroin 12. Tuote sopii erinomaisesti normaalille ja rasvaiselle iholle.

 

Tein tuotteen käytöstä myös videon; https://www.youtube.com/watch?v=19apEelH7ww&feature=youtu.be

 

Pelkästään meikkivoide kasvoilla riittäisi, mutta itse haluan vähän lisätä väriä aurinkopuuteria käyttämällä. Huomattava ero voiteen laiton jälkeen.

 

Sävyjä meikkivoiteesta löytyy viisi. Meikkivoide levittyy tasaisesti eikä jätä niitä kamalia rantuja juonteisiin. Sopivan mattainen tuote, joka sopii myös herkkä hipijäiselle. Ainoana huonona puolena pidän sitä, että jos joutuu kasvoista kevyesti pyyhkäisemään jotain, joutuu siihen kohtaan lisäämään meikkivoidetta. Tuote kun on kevyt, niin se lähtee pois myös helposti.

Meikkivoide pysyy kasvoilla pitkään hyvännäköisenä. Sitä ei liiammin tarvitse päivän aikaan korjailla. Suoraan sanottuna tämä on paras meikkivoide mitä minä olen käyttänyt! 10/10.

 

Tuote löytyy täältä; https://fi.oriflame.com/products/product?code=32919&store=tarumatikainen

 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.