VALIKKO
14.12.2018 09:02

Testissä NovAge Ecollagen -ihonhoitosetti. Mitä tuloksia on syntynyt 2 viikossa?

Kaupallinen yhteistyö: Taru Matikainen

NovAge Ecollagen -ihonhoitosetin avulla on tarkoitus silottaa ulkonäköä vanhentavat juonteet. Tämä ihonhoitorutiini silottaa rypyt ja ravitsee ihoa.

NovAge Ecollagenin sisältämä Tri-peptide-tekniikka ja koisokasvin kantsaolu-uute tehostavat kollageenisynteesiä, suojelee soluväliaineen toimintaa ja silottaa ryppyjä sisältä ulospäin.

NovAge Ecollagen -ihonhoitosetin viisi tuotetta on suunniteltu NovAge-ihonhoitorutiinin noudattamista varten. Tuotteet on kehitetty toimimaan yhdessä, jotta saadaan parhaat tulokset. (lähde; Oriflame )

 

Silmienalus iho, silmäpussit ovat tasoittuneet väriltään ja rypyiltään. Tiedän mitä mietit, ei, tässä ei ole käytetty mitään filtteriä. Ihon väri on muuttunut ja tullut tasaisemmaksi. Aikamoinen muutos jo parissa viikossa. Nämä tuotteet todellakin toimivat ihoni kanssa. Reippaasti vain otin kaikki tuotteet heti testiin, enkä tehnyt sitä pikkuhiljaa ja totutellen. Mitään oireita tai ihon muutoksia huonompaan ei ole ollut.

 

 

Silmäkulmanjuonteille on tapahtunut sama juttu. Siloisuutta ja ihon tasaisuutta on tullut lisää. Ihon väri tasaantunut.

 

Ihosta on tullut mattaisempi ja tasaisempi. Otsa ei enää kiillä niin paljoa.

 

Kaiken kaikkiaan kaksi viikkoa testiä takana ja olen hyvin tyytyväinen. Loputtomiin muutoksiin eivät pelkät rasvat riitä, mutta odotan innolla, mikä on tulos 3 kk päästä. Silloin katsotaan miten tuotteet ovat muuttaneet ihoani vai ovatko juonteet tallella.

Seerumista sanoin viimeksi, että sitä menee enemmän kuin ohjeessa on, se 1,5 pumppausta. Vieläkin sama juttu. Siinä ei muutoksia.

Olen huomannut meikatessa, että alla oleva seerumi ”hilseilee” jos laitan päivävoiteen päälle meikki primerin jolla meikki pysyy pidempään iholla. Tai jos ihoa painaa liikaa, seerumin rullautuu. Jätin sitten primerin laittamatta ja ongelma katosi ja meikki pysyi paremmin. Päivävoide itsessään jättää hieman tahmean ihon pinnan. Se tahmeus kiinnittää meikkivoiteen hyvin. Primeriä en tarvitse enää.

 

Vielä ehdit hankkimaan pukinkonttiin käytännöllisen lahjan;

https://fi.oriflame.com/products/product?code=37841&fbclid=IwAR2ZxGtA9T0kwKtTGk6uadNW0qiOFaFVrlAXz-o4e39ubhJ1g9c1Q2EY9oE&store=tarumatikainen

 

 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.