VALIKKO
27.8.2017 14:22

Tulta ja serpentiiniä, Sunset Park

Kaupallinen yhteistyö: Osuuskauppa Keskimaa

Tämä on jo vanhuutta, kun reivaamisen jälkeen tarviin yhden palautumis päivän. No ei se haittaa, kun on ollut hyvä meininki. Suomen kesä ei ole ollut mitenkään suotuisa tänä kesänä. Kylmyys vaati varmaan veronsa, ettei ihmisiä ollut niin paljoa liikkeellä.

Saavuimme hyvissä ajoin sateen saattelemana paikalle ja ammottava tyhjyys oli edessämme.

Onneksi puimme lämmintä ylle. Onneksi alueen tarjoamat virvokkeet ja ruoat pitivät lämpöisenä ja mielen virkeinä.

Esiintyjät olivat aivan huippuja. He hoitivat osansa oikein hyvin, vaikka alkuun väkeä oli vähän, heiltä ei intoa puuttunut

 

Jokaisella esiintyjällä oli hyvä show. Tulta ja serpentiiniä lenteli ympäriinsä. Hintaan nähden oli huippu esiintyjät. Virkistävää nähdä tämänkin tyyliset festarit. Toivottavasti vain seuraavaksi ajankohta olisi toinen. Mukavuuden haluinen, kun olen, lämpö olisi ollut suotavaa.

 

Hyvin alue oli aidattu ja eroteltu K-18 alueeksi. Miinusta ja pitkän miinuksen annan vessojen vähyydestä. Loppu illasta jonot olivat suuret ja aikaa tuhraantui seisoskeluun. Toinen miinus tulee ohjelmien päällekkäisyydestä. Kahdella lavalla ohjelmaa yhtä aikaa. Viihdyimmekin sitten parhaiten päälavan läheisyydessä. Ja tosi suuri miinus on se, ettei alueelle pääse takaisin jos sieltä poistuu. Tämä mielestäni kaipaa parannusta.

 

Illan pimetessä show näytti todella hienolta. Harmi kun joutui kännykällä kuvia ottamaan, ei oikein onnistunut.

 

Oheisohjelmaakin oli. Benjihyppy, ei mun juttu, mutta hienoa, että todella moni kävi hyppäämässä.

 

Glitteriäkin olisi saanut kasvoihin meikkauspisteeltä, mutta meikit olivatkin jo omasta takaa.

Huippu juttu oli Sak Noelin näkeminen Paviljongissa. Käytiin lämmittelemässä ja ottamassa kupit kahvia, niin kukas se sieltä saapuikaan tanssiryhmänsä kanssa; Sak Noel.

Kaiken kaikkiaan mukava, vauhdikas ja värikäs ilta. Todella hienot esitykset ja hienoa, että kaikille on annettu mahdollisuus tulla paikalle (halvat liput ja ikäraja). Kiitän mahdollisuudesta päästä paikalle ja kirjoittaa siitä juttua.

Kommentit

  • marja liljeström

    Kuvathan on hienoja vaikka vähän valittelit että kännykällä otettuja. Sinun iässäsi jaksaa vielä bailata, kun lepäilee seuraavan päivän. Minun iässä pitää levätä about kolme päivää. Ainakin jollakin tasolla. Mukavaa syksyn alkua sinulle.

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.