VALIKKO
19.6.2018 19:47

Ajatuksia Sydneyn reissusta ja kauden avauskilpailuista

G’day lukijat! Mun kevät vierähti vauhdilla Australiassa ja pari viikkoa sitten palasin takaisin kotimaahan. Näiden kahden viikon aikana olen ehtinyt avata kilpailukauteni täällä Suomessa ensin PNG:ssä Turussa  5.6. ja sitten Motonet GP:ssä Espoossa 13.6. Kisoista tuloksina keskinkertaiset 54,65m ja 55,12m.
Australiassa treenit sujuivat mallikkaasti koko siellä viettämäni kolmen kuukauden ajan, pysyin terveenä ja kehitystä tuli huimasti monella eri osa-alueella. Nautin työnteosta uuden ja tuoreesta näkövinkkelistä harjoitteluani katsovan valmentajan kanssa. Kilpailin myös Sydneyssä muutamat kilpailut reissuni alkuvaiheessa ja ylitin Berliinin EM-kisarajan ensimmäisessä kisassa Sydney Grand Prixissä tuloksella 56,15m.
Sain heittotekniikkaani todella paljon vinkkejä ja prosessi sen suhteen on vielä vaiheessa, koska muutoksia teimme aika paljon. Treeneissä onnistun saamaan hyviä ja ehjiä heittosuorituksia, mutta kisatilanteessa paketti ei pysy vielä kasassa ja tekniikka palaa ”tuttuun ja turvalliseen” vanhaan.. Odotan innolla sitä päivää ja kisaa, kun se kerrankin loksahtaa kohdalleen! 😉 Paras juttu on, että ennen Australiaan menoa olin hieman hukassa heittoni ja treenieni kanssa, mutta nyt tunnen olevani monia oivalluksia rikkaampi ja tiedostan paremmin omia heikkouksia ja vahvuuksiani. Olen ottanut useita askeleita oikeaan suuntaan ja vain odotan päivää, kun palaset loksahtavat kohdalleen ja saan irti myös kisassa sen mitä kropassani on!
Nautin täysillä siitä, kun sain kolme kuukautta keskittyä täysin urheiluuni ja tutustua Australiaan, uusiin ihmisiin, kulttuuriin, kenguruihin, koaloihin ja upeisiin rantoihin ja nähtävyyksiin. Suurkaupunki Sydneyn järkyttäviä ruuhkia minulla ei kuitenkaan ole ikävä. Välillä päivästä meni turhan monta tuntia autossa istumiseen ja ruuhkissa nököttämiseen.
Mulla on todella luottavainen ja odottavainen olo tämän kesän suhteen, sillä tiedän, että pitkät heitot ovat tulossa ja tärkeimmät kisat ovat 29 päivän päästä olevat Kalevan Kisat sekä Berliinin EM-kilpailut elokuun alussa.
Seuraavat kisat kalenterissani ovat perinteiset Keuruun juhannuskisat 22.6. sekä Kokemäen kiekkokarnevaalit kesäkuun lopussa. Toivon, että kelit suosisivat meitä tänä kesänä ja saisimme nauttia enemmän auringonsäteistä kuin sadepilvistä.
Ihanan energistä kesää kaikille, toivottavasti näemme Harjulla 29 päivän päästä! 😉
– Salla

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.