VALIKKO
3.1.2019 22:26

hei maailma

Talven ensimmäiset auringonsäteet tulvi tänään ikkunoista sisään ja sai olon tuntumaan virkeältä. Ajattelin saavani paljon aikaan, mutta… No smoothiekulhon tein, siistin astiat kuivauksesta kaappiin ja pohdin värivalintoja neulehuiviin. Ja hei, kirjoitinhan mä ensimmäisen blogitekstin tänne Stooriin!

Aurinko innosti myös tutustumaan uuteen kameraan, jonka hain eilen postista. Tilasin joulun jälkeen itselleni Olympus pen e-pl9:n vanhan Canonin tilalle. Vaihto pienempään tuntui hyvältä, sillä 7 vuotta vanha möykky ei kulkenut mukana enää samalla tavalla kuin ennen älypuhelinta. Yksi valintaperusteista oli myös kameran langaton yhteys puhelimeen, mikä mahdollistaa muun muassa kuvien nopean jakamisen ja etälaukaisun. Ajattelin wi-fi -yhteyden helpottavan sisustusinstagramin ylläpitämistä. Ajatus kuitenkin kaatui siihen etten muista tilin salasanaa, enkä pääse käsiksi enää tilin sähköpostiinkaan. Sen siitä hajapäisyydestä saa. Sain tästä silti lisäpotkua pitkään hautuneeseen ideaan oman blogin aloittamisesta. Harkitsin kirjoittamista keskustellen asiasta poikaystävän ja ystävän kanssa. Molempien todettua ”mikä on pahinta mitä voi käydä?”, päätin, että nyt on aika.

Tässä siis nyt ollaan. Olohuoneen lattialla, villasukat jalassa ja tietokone sylissä. Altaassa tiskaamattomia tiskejä, yöpöydältä löytyy kasa lukemattomia kirjoja ja housut unohtuvat milloin mihinkin. Tällainen suloinen sekamelska vallitsee kotona Kandénilla.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.