VALIKKO
7.4.2019 20:29

Kevätfiiliksissä kevätmessuilla

Shortsit jalassa ja eilisen boolin jämät lasissa, voiko enempää olla kevätfiiliksissä? Viikonloppuna Helsingin messukeskuksessa järjestetyt kevätmessut vain vahvistivat fiilistä. Olen innoissani keväät ensimmäisistä lämpösistä päivistä ja siitä, että housun lahkeet saavat lyhentyä jo. Parveketta tosin tässä asunnossa kaipaisin, sillä vaikka edellisen asuntoni parvekkeesta en pitänyt, oli se paras paikka lukea kirjaa kesäisin. Onnekseni asumme kaupungissa, jossa on ihanan vehreitä puistoja ja mahdollisuus istua hiljaisuudessa jopa keskellä arjen vilinää.

kevätmessut kevätmessut

Parvekkeettomuuden ehdottomiin miinuspuoliin kuuluu viljelytilan puute, varsinkin kun kevätmessut sai puutarhakuumeen nousemaan. Tänään ennakkoäänestyspaikalta kotiin kävellessämme rupesin pohtimaan kaupunkiviljelypalstan vuokrausta, jos Kouvolassa sellaisia on. Nopean googlailun jälkeen selvisi, että sellaisia todellakin on ja huomisen tehtävä on selvittää onko tulevalle kesälle vielä palstoja vapaana.

kevätmessut

Messuille lähin lähinnä etsimään ideoita vihersisustukseen, mutta päädyin vain kuvailemaan kukkia ja hiplailemaan ihania washiteippejä Putingin ständillä. Mukaan tarttuikin rulla kukallista teippiä bullet journalia varten ja hääkortti ystävälleni. Julisteita olisin voinut ostaa vaikka kuinka monta, mutta hillitsin itseni ja totesin, että kotona olevat printit riittävät meille ainakin vielä.

spr kontti

retropeili

Messujen sisusta-osastolta löytyi Punaisen Ristin Kontin -piste, josta löysin ihanan retropeilin vuodelta 1979. Hintaa peilillä kuitenkin oli 45 euroa ja päätin jättää sen odottelemaan jotakuta rikkaampaa, vaikka messuseurana ollut Villa Pohjola -blogia kirjoittava Essi sanoikin ”osta, kadut muuten myöhemmin”. Peili jäi ostamatta vaikka tismalleen samat sanat lausuin itse Essille, joka pohti Riviera Maisonin peilin hankkimista seinän täytteeksi. Essi kuitenkin jatkoi peilin ihanuudesta puhumista ja minä pysyin linjassani. Lopulta kuitenkin poistuin messuilta peili mukanani, sillä saimme sen poikaystäväni vanhemmilta tupaantuliaislahjaksi. Tupaantuliaiset lupasin järjestää heti kun saamme isomman ruokapöydän ja peilin seinälle.

tillandsia

Katinkanssa -blogin ihanalta Katilta, poikaystäväni tädiltä, saimme lahjaksi pienen ilmakasvin. Tillandsia hakee vielä hieman paikkaansa pomppien kirjahyllystä kaiuttimen päälle ja takaisin. Amppelissa kasvi pääsisi oikeuksiinsa, mutta eteläikkunoiden takia se vaihtoehto on suljettu pois. Toinen tillandsioistamme sai kodin Aarikan kynttilänjalasta, täytytynee kaivella varastoja ja tutkia josko tälle uudelle tulokkaallekin löytyisi jalka.

kuohuviini

Perjantaina ja lauantaina osana messuja järjestettiin erityisruokavalioita käsittelevä lautasella-tapahtuma, jossa olisi varmasti ollut vaikka mitä vegeherkkuja. Lautasella jäi kuitenkin tänä vuonna näkemättä, sillä olimme paikalla vasta kahden aikoihin ja aika kului hyvin nopeasti.

kevätmessut

Mikä teitä inspiroi keväässä?

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.