VALIKKO
30.9.2019 12:00

Podcast-suosikkini ja inspiroivat instagramit

Podcast-suosikkini

podcast-suosikkini

Uusin podcast-suosikkini on Tuplakääk. Tutustuin Enni Koistisen ja Kirsikka Simbergin julkkisjuorupodcastiin ystäväni vinkin perusteella. Enni ja Kirsikka perehtyvät Kardashianeihin niin syvällisesti ettei meidän enää tarvitse ja viinilasillisen äärelle jää vain spekulointi Kimin uusimmasta kauneusleikkauksesta. Podcastin hosteilla on niin täydelliset äänet että kuuntelin kaikki Game of Thrones jaksotkin, vaikkei itse aihe kiinnostanut.

Aloin myös kuuntelemaan Kirsikan ja Vivian Valpurin Hei Baby –podcastia, en suinkaan vauvahaaveissa vaan pelkästään Kirsikan äänen takia.

podcast-suosikkini

Potterless kertoo Harry Potter -kirjoista ensikertalaisen näkökulmasta. Mike Schubert oli 24-vuotias aloittaessaan kirjojen lukemisen ja podcastin saadakseen keskustelunaihetta kiinnostuksen kohteensa kanssa. Nyt kolme vuotta myöhemmin Mike on saanut kaikki seitsemän kirjaa luettua ja kihloissa kyseisen tytön kanssa. Podcast on loistava katsaus kaikkien rakastamaan kirjasarjaan ja yhtäkään jaksoa en ole kuunnellut tirskahtamatta milloin missäkin julkisella paikalla.

 

Inspiroivat Instagramit

inspiroivat instagramit

Instagramissa ehdoton suosikkini läpi vuosien on ollut @muitaihania-Tiina, jonka blogiakin olen pitkään seurannut. Tiinan kuvat ovat ihanan värikkäitä ja inspiroivia eivätkä peittele lapsiarjen huonojakaan puolia. Tiina ei pelkää myöntää sitä, että bloggarinkin koti on joskus sotkussa mutta sotkukin voi olla kaunista. Lempparini on #tiinarikkooastioita.

inspiroivat instagramit

@scantiianaviandesign sisustaa kirpparilöydöillä ja viherkasveilla. Tiian Instagram on pakollinen seurattava retrosta sisustuksesta pitäville. Kuviin eksyy välillä kissoja ja ihailenkin Tiian mahdollisuutta pitää kasvit elossa kun meillä ne syötäisiin heti. Tätä harmonista, runsasta, mutta samalla minimalistista kotia on vaikea kuvailla, se pitää nähdä.

 

Parhaat Youtube-kanavat

Youtubessa en aktiivisesti seuraa yhtäkään kanavaa, mutta muutama DIY-aiheinen kanava ovat tylsien päivien pelastuksia.

parhaat youtube-kanavat

withwendy -kanavallaan Wendy julkaisee ohjeita vaatteiden ompeluun ja kirpputoriostosten päivitykseen. Olen viime aikoina ommellut yhä enemmän ja Wendyn videot ovat olleet iso apu. Ohjeet ovat yksityiskohtaisia ja niin selkeästi selitetty, että myös ei natiivi englanninpuhuja sen ymmärtää. Kanavalta löytyy myös bullet journal -videoita jotka antavat inspiraatiota kun tyhjä sivu kummittelee.

parhaat youtube-kanavat

TheSorryGirls on kanadalaiskaksikon Kelseyn ja Beckyn sisustus- ja DIY-kanava. Parasta antia kanavalla on sarja, jossa sisustetaan yliopiston asuntolan huoneita, on upea nähdä kuinka pelkistetystä tulee persoonallista.

 

Onko sinulla suositella jotakin sosiaalisen median tiliä?

Käy lukemassa myös Sinin ja Eijan postaukset aiheesta!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.