VALIKKO
5.3.2018 13:36

112 ja suonet täynnä oxynormia

Niitä sairaalajuttuja ja gynekäyntejäkin, ihan vaan varoituksena.

Me kaikki tiedetään jo että oon kipukroonikko jonka helvetilliseen hermokipuun ei auta vieläkään mikään. Me tiedetään että tässä taannoin söin vahingossa ohraa ja mulla oli todella paha olo ja vatsakipu monta päivää. Että mulla oli menkat jotka eskaloivat hermokipuni ja ohrakipuni ja viikon yritin vaan syödä opioideja ja selvitä.

Olis lotonnu et siinä oli tarpeeks iloa kuukaudeks mut ei niin ei.

Yks ilta viime viikolla satutin vasemman nivuseni. Kahden päivän päästä kipu koveni, yleisvointi heikkeni ja keskelle alapäätäni kertyi mustelmaa. 112 ja keskussairaalaan.

Nyt on maanantai ja oon ollut täällä uudella keikalla nyt 19h ”kivunhoidossa” mutta vieläkään en ole saanut sellaista lääkettä millä olis kivunhoidollista vaikutusta. Sentään nyt on jo mmm kuuden oxyn suoneenlaiton ja yhden piikin jälkeen niin pöllyissä ettei enää jaksa itkemällä itkeä että sattuu.

Teinkin niin ensimmäistä kertaa viime toukokuun jälkeen.

Sen lisäksi että hermokipuni on todella pahana, on toinen nivuseni niiin kipeä etten voi istua ollenkaan tai kävellä edes kaukaisesti normaalisti. Sen lisäksi jollain maailman vääryydellä nivuskipuni on hyökännyt alapäähäni ja sitä kipua ei vaan kestä. Ei sitä hillitöntä hematomakipua ja turvotusta jeikä ainakaan tätä vihlovaa särkyä alavatsassa, nivusessa ja genitaaleissa, ja mihin ei mistään kipulääkkeestä ole apua.

On se hienoa kun oot niin kivuissa ettet voi olla mitenkään ja silti kukaan ei keksi että mikä sua vaivaa kun mikään ei oo hätänä.

Vähemmänkin on hajottanu. Voi olla etten enää ikinä mene hakemaan apua kipuun sairaalasta kun selvästi sille ei voida tehdä mitään.

Voisko kerrankin olla joku selvä ongelma ja hoito. Mut ei, aina on oltava se erikoissairaanhoidon ongelma mitä ei osata diagnosoida eikä auttaa.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.