VALIKKO
2.6.2019 08:55

22 vuotta ja faktaa

310597 synnyin

22 täynnä tänään

270517 jäin henkiin ja sain uuden elämän ja elimen.

8 yhteistä kuukautta siippani kanssa

9 kiveä kihlasormuksessani

164 cm

58kg

5 lävistystä

1 tatuointi

4.5 viikkkoa sinkkuna ennen Juhaa

10kg painopeitto on paras peitto

50 vuotta on sisarusteni ja minun yhteenlaskettu ikä

13 adidaksen vaatetta kaapissani

34-36 vaatekoko

37:n jalat

3 Fatboyta asunnossamme

1 yö muuttoon

2 lemmikkiä

29.5neliömetriä -> 44neliömetriä kämpän kasvussa

0 hautajaiskokemusta

5 viherkasvia

4:n tyynyn ideaali

Well, 15 tuli täyteen kliseisesti tuohon aikaan pöllökoru kaulassa ja napapaita päällä. Punainen tukka oli jo parikolme vuotta aiemmin tunnettu tavaramerkki, niinko näkyy… 21 vuotiaana tein vissii elämäni ainoan poikkeuksen 😀

Tässä upeassa 16wee ja peruskoulu ohi -kuvassa näytän suhteellisen kärsivältä, mutta eiks sillon teininä ollut ihanjees olla dramaattinen? Venttasin ihan pää sekaisin tietoa yhteishausta ja etenkin Oriveden opiston kirjoittajalukion (rip) tuloksia, kuten monet legendat kertovat, pääsin sisään.

17vuotta tuli täyteen mun pikkuveljen päästessä yläasteelta, että sen päivän kuvat käsittelevät häntä. Meistä on kammottava sisaruskuva jossa kaikki irvistävät, mutta sen voitte katsoa HETKENKETKU:n insta- tai fb-stoorista.

18 täytin samana päivänä kun lähdin iskän kanssa Krakovaan. Synttärit Auschwitzissä ja sillai. Vedin ensimmäiset lailliset viinit (ja konjakit…) Helsinki-Vantaan busines loungessa, ja sit viikon aikana drinksuja enemmän kun koko elämässä sen jälkeen!

Tässä täytän 19. Makaan keskussairaalan gastron tarkkailussa, oon just ollut gastroskopiassa ja tuossa hymyilyttää koska sain niin paljon diapameja että olin tarkkailussa 6h kun anestasiassa riittää 2h… 😀 Sen lisäks mulla oli kamala flunssakuume ja tuossa hetkessä noin 39C kuumetta.

Tässä vietän legendaarista 20 vuotispäivääni Meilahden maksa- ja elinsiirto-osastolla. Mun siirrosta on tossa neljä päivää (miettikää, maksansiirron jälkeen meni neljä päivää olla noin elossa) ja fysioterapeutti oli just laittanut kävelemään viis kerrosta portaita ylösalas. Äiti toi mun lempileivosta – aleksanteria. Kuka ei yrittäis hymyillä jos saa kakkua sänkyyn? 😉

Mittarissa 21-vuotta! Vietin synttäreitä ekaa kertaa omassa kodissa; koska kuulemma aikuiset naiset jotenkin tykkää saada kukkia, niin ostin itselleni pelargonian 😀 Mulla ei oo mitään muistikuvaa mitä tein tuona päivänä, eli todennäköisesti kävin lenkillä ja nukuin.

Sain Polaroidin kameran, jonka saa mm. Bluetoothilla puhelimeen ja laukaista äänikomennoilla. Aika cool, vaikka oonkin muuttanut raivotautisesti viime viikoilla.

 

22 ja avovaimo, ei sillee huono.

Kommentit

  • Kari Laukkanen

    Ai miten ihanaa kerrontaa kuvien kera jotka täydentävät toisiaan.

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.