VALIKKO
11.12.2019 21:17

ACUTASSA

Että meninkin kehumaan tiistaita, pitämään pientä flunssaa pahimpana huolenani.

Ravasin koko yön lämmittämässä geelipusseja tai vaihtamassa niitä pakastettuihin ja hoitamalla niillä todella kipeitä, kramppaavia ja vihlovia, polttavia, särkeviä ja jonottavia hermoratojani. En muista milloin olisi ollut kipujen vuoksi noin hektinen yö.

Soitin aiemmin gastrolle ylävatsakivusta, pahoinvoinnista ja sappiongelmista, ja tänään tuli Taysistä käsky mennä pahoinvoinnin vuoksi Acutaan.

Ja onneksi menin, koska kipu pahentui ihan helvetilliseksi.

Ja vaikka Acuta oli täynnä, sairaanhoitajat kohtelivat minua hyvin ja lääkärinkin näin lopulta useamman kerran. Oxyä pistettiin olkavarsiin, pahoinvointilääke ja ravintoliuos virtasivat suoneen ja lopulta siitä meni lisää kipulääkettä.

Ja vaikka mulle miten tuotiin lisää tyynyjä ja yritettiin auttaa, en voi muuta kun olla surullinen ja rikki siitä että mun kipuun ei vaan saada lääkkeillä kunnon vastetta.

Hetkeksi ne useamman ääkkeen maksimit kuitenkin auttoivat sen verran, että jos kivut jatkuvat huomenna niin aion mennä hakemaan uudet piikit.

Nyt jatkan hoitoa telkkarin edessä kylmäpussien kanssa ja melkein rukoilen että ensi yö olisi helpompi ja lämmin, – vähemmän kylmätyynyjä ja enemmän kainalossa nukkumista.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.