VALIKKO
24.10.2019 22:08

ÄKSIDENTTI LEIKKIPUISTOSSA

Kaikki varmaan tietää sen paremmissa leikkipuistoissa olevan hämähäkkikeinuun? Sen, missä istutaan hämähäkinseittiä muistuttavalla alustalla missä on neljässä kulmassa ketjut ja missä saa hyvät vauhdit.

No, ootteko ikinä seisseet sen edessä antamassa vauhtia muksulle tai kaverille? Varmaan melkein kaikki on.

Mutta ootteko ikinä miettineet mitä käy,, jos kurottaa antamaan vauhtia, käsi meneekin keinun ”sisäpuolelle” tai sille missä istutaan, siitä verkon aukosta. Ja että se käsi jää jumiin, ja täydessä vauhdissa oleva keinu menee taakse päin, ja se ranne taittuu mukana, pitää kamalan räsähdyksen, ja vasta keinun tullessa jo takaisin päin, saat käden irti ja vältät alle jäämisen.

No, mä voin sanoa että se sattuu ihan saakelisti. Ja jos heti ei satu niin muutaman tunnin päästä kyllä tietää että räsähti kunnolla.

Mitä sitä hokemaan lapselle että pidä tiukasti kiinni, älä yritä seisoa, älä hölmöile, kun se vahinko sattuu kuitenkin itselle kun kuvittelee olevansa hajoamaton 😀

Nyt vähän taas harmittaa ja sattuu, eikä voi kun ajatella että hitto kun vielä se kortisoni lääkitys aiheuttaa ja pahentaa nivelrikkoja ja haurastaa luita. Taas se nähtiin!

Muuten tänään on tapahtunut mahtavia juttuja – myöhemmin niistä!

 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.