VALIKKO
25.6.2018 19:49

Ambulanssi ja acuta alkaa A:lla mut maanantai on vaa paska

Pohjatiedoksi oksentelin koko edellisen viikon, olin ahdistunut ja juhannuksen vetelin kymppiä oxynormia ilman mainittavaa hyötyä.

Tänään pyörryin pariin kertaan psykani lattialle, siirryin ambulanssilla acutaan.

Kärsin aivan kamalista ylävatsakrampeista yleistä kovemman hermokipuni toverina eikä se tajuissaan pysyminen onnistunut kovin hyvin sairaalassakaan.

Kipulääkkeenä annettu oxanest ei tuota kehuttavaa apua puhumattamaan niistä rauhoittavista joita saan kotonakin ottaa enemmän. Tästä tiedät että lääkärisi epäilee että joku on oikeesti vikana.

Ylävatsaultrassa osa sappiteistä on tukkeutunut. Eikä se lääkäri taaskaan tiennyt onko mulla sappirakkoa.

Katsotaan mitä jatkotoimenpiteitä osin tukkeuneet sappitieni vaativat. Tai tämä kipu, pahoinvointi, huimaus ja psyykkinen loppu tähän jatkuvaan kipuun ja ongelmiin.

Näin tänään. Terkkuja acutasta, pitkästä aikaa. Tai yleisesti vaan mun elämästä.

Kommentit

 • Iida

  Täällä kohtalon toveri.. Makaan täällä päivystyksen osastolla. Sama lääke ja oksennus lentää.. Mulla vaa tehtii qutenza hoito ja ”vähä” jalka palo… No nää on näitä.. Huomenna kipulääkäri tulee kattoo mua tänne jos sit keksitää uusi hoito. Voimia kohtalon toveri <3

   0
  • Sara Kuparinen

   Voi rutto mikä tilanne! Toivottavasti voit pian paremmin!! Mut siirrettiin eilen gastro-osastolta psykiatriselle yrittämään saamaan taas vähän apua kivun kanssa elämiseen…

    0
   • Iida

    Joo on tää kivun kanssa eläminen syvältä.. Lääkettä pitää vetää kouratolkulla että pystyy enää edes ns normaaliin elämään, no onneks molemmat ollaa sairaalas ni on sit apu lähellä….

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.