VALIKKO
19.6.2019 16:56

ANOTHER DEEP TATTOO

I DON’T WANT YOU TO SAVE ME. I WANT YOU TO STAND BY MY SIDE AS I SAVE MYSELF. 

Teksti itse lipui mieleeni keskiviikkona ja oli hakattu yläselkääni perjantaina. Tekstin googlettamalla huomaa, etten ole ainoa joka sen merkityksellisyyden on huomannut, mutta kyllä kolahti.

Leimana teksti on parantunut tosi nopeasti ja vaivattomasti, oon sipaissut siihen Easy Tattoo nimistä rasvaa.

Vaja viikko tatuoinnin otosta, olin taas psykiatrisessa sairaalassa. Itsetunto on ollut ihan hirveällä koetuksella, oon tietoisesti vältellyt koko asiasta puhumista viime aikoina, sillä en oo halunnut sen provosoituvan. Ja nyt se provosoituu kaikesta ja tilanteeni on huonompi kuin vuosiin – tämän asian kanssa.

Jo nyt olen turvautunut ajattelemaan tatuointini merkitystä käytännössä.

Nyt yksi tärkeä tapa ajatella, on ollut ymmärtää etteivät itseinhoani ja syömishäiriötäni provosoivat henkilöt ole täällä minua varten, mutta jokainen heistä vie minua johonkin suuntaan.

Toisaalta, että Juha tai perheeni ei tule pelastamaan minua, vaikka välillä toivoisi niin saatanasti että toinen voisi viedä pahan olon pois. Että olisi se lääkäri Joka taikasauvalla olis pelastaja.

Mutta se ainoa joka voi pelastaa mut, on niin kipeä ja oikeestaan vielä kliseekin, että se oli helpompi tatuoida kuin myöntää ääneen.

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.