VALIKKO
23.10.2017 21:27

Basic maanantai

Pikkuveljen herätyskello huutaa 07:15. Pyydän että sammuttaa sen, saan nukkua vielä tunnin. Well, kello sammuu, toinen aloittaa ja pikkusisko käy ilmoittamassa naapurihuoneeseen säännöllisin väliajoin, että mummo juo sun kahvin jos et nouse ylös.

Nukahdan kahdeksalta, nään unta Särkänniemestä ja kymmenen yli alan torkuttamaan omaa kelloani.

Puen vaatteet, ulkona on pakkasta, unohdin laittaa kahvin tippumaan. Aamuisin paleltaa aina niin maan kamalasti. Tässä välissä kompastun matkalaukkuuni, muistan sentään hakea loput vaatteeni kuivausrummusta.

Vain puoli mukia kahvia matolla, ihan hyvä, mahaan asti meni kuitenkin kolme ja puoli. Oon ilmeisesti hukannut valokynäni, kulmavaha on lopussa. Silmäpussit ei selvästi oo cuccia, epäilen että pirkka tai rainbow olis osuvampi merkki, eiks niiltä saa halvalla paljon?

Kaurapuuroa ja mustikkaa, eikä yhtään levinnyt mikroon. Eikä enää edes palella, hiukset on itseasiassa aika kivasti.

Mummo antaa kahvirahaa. Muistan eteisessä aamulääkkeet, noh, kerrankos sitä (krrrrrhm kerran aamussa?) ottaa siirtoelimensä paikallaan pitävät eli allekirjoittaneen hengissä pysymisestä vastaavat pillerit (ja läjän muita mysteerinappeja) tunnin myöhässä.

09:53 seison matkalaukkuni kanssa, läppäri kangaskassissa ja tosi rumat sukat vilkkuen bussipysäkillä hämmästelemässä luonnon kauneutta ja jyväskylän liikenteen pettämättömyyttä; voi olla aivan varma että se ei petä, että taatusti se tulee ainakin seitsemän minuuttia myöhässä.

Kamala pissihätä ja nälkä. Kotoa lähdöstä on puoli tuntia. Parasta raahata omaisuutensa Mestariin ja mennä hamstraamaan banaaneja ja soya chokolatea.

Maanantaiaamun ruuhka Onnibussissa Jyväskylästä Tampereen kautta Turkuun. Läppäri auki ja tekemään sitä Garfinkelia, Goffmania ja en-muista-ketä-tutkijaa koskevaa tehtävääni vurovaikutuskulun havainnollistamisesta.

On muuten hyvä fiilis kun hermokipu iskee melko lujaa ja bussi tärisee kuin riivattu. Hetkiä kun melkein vois luopua sisäelimistöstään ja kaikista niitä toisiinsa yhdistävistä suonista ja hermoverkostoista. Mutta tuleepahan lennokkaampaa pohdintaa kun kipulääkkeet vaikuttaa ainakin aivotoimintaan!

Tasan kaksi tuntia, valmiin työn tallennus ja samalla hengenvedolla ulos bussista.

Yliopiston lounas. En olis ikinä uskonut maksavani kouluruuasta, mutta herranjumala, hyvä kun ei itku tullut onnesta kun suu oli täynnä lihapihviä, perunamuusia ja porkkanaraastetta. Tässä kipakka bitch slap Sara, 14, naamaan; kouluruoka on hyvää ja ravitsevaa! Sitä paitsi sillon se oli vielä ilmaista.

Moodle ei anna mun palauttaa tehtävääni. Samalla oon vähän shokeeraantunut että sain sen todella tehtyä. Vaikka olin varautunut valvomaan sen kanssa seuraavan yön. Perutaan se läpsäisy, musta on tullut aika tehokas tyttö vaikka en syönytkään teininä koululounasta.

Kello on 14:34, uusi kurssini yhteiskunnan mittaamisesta alkoi 18minuuttia sitten ja mulla on aivan kamala pissihätä. Nyt ei paljon 0,45l kahvi auta.

15:34, mikä siinä on että aina kun istuu paikallaan niin alkaa paleltaa. Diat on kuin lukion Terve kirjoista. Voisin tehdä tutkimuksen siitä, että kuinka monta minuuttia kestää pissihätää ennen kuin rakko räjähtää. Luennoitsijaa katsellessa ja kuunnellessa päässä soi vaan mikä on sun voimaeläin, mun on majava. Mä pissin housuun. Ehkä noin kymmenen sekuntin kuluttua.

Voiko joku kertoo mulle nyt n y t just nu että millä sen istumisesta räjähtävän hermokivun saa pois. Ei hyvin mene kun pompit penkistä kun pahemmankin kohtauksen saanut. Toisaalta en varmaan selviäis pahemmasta kohtauksesta. Looooseeer.

Jännä juttu että tauolta palasi about puolet opiskelijoista. Itse sentään istuin loppuun asti, ja jo ennen kuutta minä ja sata muuta pompittiin iloisten gasellien lailla bussipysäkille ja kotiin.

tua todella epämääräistä spaghettiin perustuvaa sotkua, ja repiä ahdistavimmat vaatekappaleet lattialle. Ah, kotona on hyvä parempi paras.

Iltaan mahtuu aina yks pitäis mennä lenkille, en jaksa mennä lenkille, pitäis mennä lenkille mikä päätyy siihen että vetää takin päälle ja tajuaa vasta mennessään että olis voinut pukea vaikka ne rintsikat kuitenkin. Kuus kilometriä lumisateessa ja vitsit että on hyvä fiilis!

Iltapalaa, pullaa, tyttöystävä ja salee L-koodii!

Tutkimustulos: kestin 82min. sit menin vessaan.

Basic maanantai. Huomenna vois olla vaikka vanligt tiistai.

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.