VALIKKO
21.8.2017 12:12

bedhead peppi viikko

Matkustin viikko sitten Tampereelle. Sen jälkeen olen katsonut kauden ja pari jaksoa L-koodia, aloittanut Game of Thronesin uuden kauden ja kuunnellut tuntia vaille loppuun Samuel Bjørkin dekkarin Minä matkustan yksin. Myös long time lempielokuvani Adelen elämä saapui vihdoin.

Olen juonut noin litran kahvia päivittäin. Olen havainnut että pirkan valkoiset pavut tomaattikastikkeessa tekevät miniluumutomaattien kanssa melko mainion pastakastikkeen, mitä voi syödä kuutena kertana putkeen.

Olen juossut. Kerran ja ehkä noin 2,5km, mutta joka tapauksessa minä ja kroppani kykenimme fyysiseen yhteistyöhön ja yhden kevään ja kesän helvetin jälkeen juoksimme.

Kävin antikvariaatti- ja kirpputorikierroksella ja mulle tarjottiin niin ranneketta blockfesteihin kuin myös ilmaista metrilakua. Nautin tuntien kahvittelusta terapeuttisessa seurassa ja siitä kun ilmassa on jatkuvasti loppukesän katkera suloisuus.

Olen harjannut hiukseni noin joka kolmas päivä. Tai ehkä noin kolmen tunnin välein. Mutta lopputulos on jatkuvasti sama; käsittämättömällä vauhdilla bedheadiksi heittäytyviä kiharoita ja takkuja ja pörröjä.

Hyljinnänestolääkitys vetää immuunipuollustuksen ihan alas, etenkin kai näin alussa. Silti odotin että flunssakausi olisi alkanut vasta luentojen yhteydessä, mutta kyllä, jo nyt saa valvoa vielä 03:48 kun korviin koskee.

Me lähdetään huomenna Jyväskylään ja keskiviikkona nautitaan vihdoin Kulissin musikaalista Vuonna ’85. Mä oon itse ollut kyseisen latoteatterin lavalla Peter Panin, Matkan maailman ympäri & Rockimman Kalevalan aikoina. ”Aikuisten puolelta” oon nähnyt aiempina vuosina Viulunsoittajan katolla, Häräntappoaseen ja Kansantaudin. Vaikka mä tiedän että Kulissin lavoilla yhdistyy uskomattomia talentteja joka osa-alueelta, onnistuu ne joka kesä yllättämään täysin. Mä en malttais enää odottaa. Mutta siitä lisää sitten myöhemmin

Mulla on keskiviikkona fysioterapia ja voin sanoa et oon jo nyt ihan hermoromahduksen partaalla kun stressaan että minkähän tuomion tän kroppansa ja kuntoutumisensa kanssa saa. Mä vaan haluaisin sen saliohjelman ja lähetteet hierojalle, mut eniten lupauksen siitä että tästä kropasta tulee ihan hyvä.

Torstaiaamuna lähdetään katselemaan Helsinkiä -mä haluan Kiasmaan- ja perjantaina saa hotelliaamupalalta Frozen jogurttia ja pääsee verestämään muistoja ensimmäiseen kontrolliin Meilahden sairaalaan.

Mä jatkan nyt kahvia ja äänikirjoja ja yritän parannella itseni. Aktivoidun tän bloggaamisen kanssa taas ensiviikolla; palataan elinsiirtokuulumisten, kulttuurikokemusten, pienen budjetin ruuan, deittikatastrofien ja back to schoolien kanssa.

Toivepostauksia? 🙂

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.