VALIKKO
8.11.2017 15:22

Extemporesti unelmaduuniin !!!

Minulla oli tänä aamuna kauan puhuttu työhaastettelu eräässä henkilöstörekrytointiyrityksessä Siellä istuessani markkinoin itseäni ihan tosissani ja täysin vilpittömästi pohdin, että voin aivan hyvin työskennellä vaikka kerrossiivoojana. Pääsinhän eilen takaisin Mannerheimin lastensuojeluliiton lastenhoitajaksi, ja ensimmäinen hoitokeikka sovittiin samana päivänä. Hitsi että onkin ollut muksuja ikävä !!

Sain toisen lastenhoitokeikan. Liityin (vahingossa) yhteen hoitajavälitysryhmään. Noh, kerroin työkokemukseni lastenhoitokemuksestani (on muuten aika crazy lista!) ja sain työtarjouksen mistä on vaan haaveillut: meitsi on menossa alakouluun työhaastatteluun. Ja sitten sovittiinkin jo ensimmäinen työpäivä. Huomiseksi.

Tällä viikolla olen saanut kaksi työpaikkaa. Kaksi lastenhoitokeikkaa.

Ja aamulla vielä ajattelin että musta tulee porrassiivooja. Toisaalta, sekin olis kokemus.

Eilen sanoin Olavi Uusivirralle, että nyt on ollut paska vuosi, mutta että hän toi konsertillaan sellaisen fiiliksen et kaikesta selvitää ja elämä on cool.

Ai että vähän on ollut hyvä viikko. Onhan jo keskiviikko.

FIILIKSET on varmaa niinko tuossa hetkessä kun sain kuulla että muutaman kuukauden kuluttua elämäni pitäis jo muistuttaa normaalia. Jos NYT on se hetki kun vois räjähtää siitä onnellisuudesta että voi elää kun normaali ja terve ihminen. Meitsi pääsee töihin. Mä saan alkaa matkustaa. Mä saan tehdä mitä mä haluan. Ja musta tuntuu sille että minä elän, minä elän. Ja teen sairaan siistei juttui ihan oikeesti.

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.