VALIKKO
22.5.2019 13:15

Hymyä!

Todellisuudessa elän kompostiaidan ympäröimässä sängyssä; Benedictus on alkanut syödä johtoja ja sänkyä, ja ainoa tapa saada ne turvaan oli aidata sängyn ympärys…

Lattia on täynnä banaanilaatikoita, sillä me napattiin vähän vauhdilla loistava asunto keskustasta, muutetaan yhteen ja sellaista pientä muutosta.

Tänään olin ensimmäisellä oikealla käynnillä psykoterapiassa, joka saatiin vihdoin alkamaan, eikä enää siirretty liian akuutin tilanteen takia. Kai muilla hoitotahoillani loppui usko kanssani, sillä tilanteeni ei ole yhtään sen parempi kuin ennenkään.

Oltiin viikonloppuna pyörähtämässä Museoiden yössä; katsomassa Faarao Pirttikangasta ja ohjatulla teemakierroksella Vapriikin Vampyyrinäyttelyssä. Sieltä kiidettiin hakemaan Euroviisueväät ja odotettiin kolmeen asti että Austraalia voittaa, mutta jotain tapahtui eikä niin käynyt. Tosin mun mielestä Conchita Wurst olis voinut voittaa uudestaan ihan vaan esiintymällä jälleen samalla stagella. HUHHUH mikä beibe se on.

Ajatukset on vihdoin kääntyneet kesään, vaatteet on keventyneet ja kesän vansit ja vegaanit martensit ovat saapuneet. Todella kesä tuntuu näkyvän vasta ripsipidennysten välissä, onneksi nekin on nyt huollettu kuntoon, että kesä on tervetullut!

Tänään lähdetään käymään mun vanhempien ja ystävien luona Jyväskylässä. Sen lisäksi tänään on asuntonäyttö, eli pitäisi vauhdilla laittaa koti siistiksi!

Ei elämässä sen erikoisempia! Aurinko paistaa, kämpässä on varmaan 27C lämmintä, ja huonekaluja ja vaatteita, kemppareita ja ties mitä myydään av yv kysyn pojalta ja perutaan Facebookissa.

Suukko!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.