VALIKKO
13.11.2019 14:02

JOULUHIFISTELYN ETKOJA

Ensimmäiset glögien pakkaukset ovat jo löytäneet tiensä taloyhtiön kierrätykseen, ja piparien koristeetkin löytyivät muuttolaatikosta numero 666. Äiti lupasi lahjoittaa meille muutaman piparkakkumuotin, koska edellisvuoden taidonnäytteet päätyivät Facebookiin näyttäessään pimpille.

Tänä vuonna olen myös tehnyt henkilökohtaisen ennätyksen ja hankkinut jo kaksi mielestäni täysin osuvaa ja onnistunutta joululahjaa, ja pari lisää on teoriatasolla ainakin toimivia! Kirjoitettiin mieheni kanssa eilen ensimmäiset joulukortitkin, kun ne tarttuivat Ratinan Desing kaverien valikoimasta mukaan! Olivat aivan saajansa näköisiä, ja musta on ihana hetkeksi istua yhdessä alas kirjoittamaan kortteja tai tekemään muuta vähän luovaa ja ajattelemaan omia kuin mieheni sukulaisia ja mitä heille tahtoo sanoa.

Me ollaan muutenkin tänä vuonna jotenkin höyrytty joulusta paljon edellisvuotta enemmän! Tietysti tänä vuonna ollaan juteltu siitä, missä ja kenen luona vietämme minkäkin osan joulunajasta. Viime jouluna oltiin oltu yhdessä vasta pari kuukautta ja kumpikin vietti joulupyhät oman perheensä luona ja uv:n aika oltiin mun perheen luona (vaikka he lähtivätkin lopulta muualle reissuun) mutta tänä vuonna ollaan sitten samassa paikassa ja yritetäänkin aika kätevästi käydä kaikkialla!

Vuosi sitten me oltiin pakattu itsemme melkolailla kokonaan mun 29.5neliön yksiöön (ja toisessa lähinnä vierailtiin kun oli pidemmän matkan takana) jonne ei tarvinnut yrittää laittaa enää meidän vaatepinojen lisäksi muita joulukortisteita kuin kausivalot ikkunaan. Nyt ollaan just asettumassa kolme kertaa sitä luukkua isompaan kotiin; parit valot on jo laitettu ja joulukuusikin melkein valittu. Vielä on vähän auki tuleeko siniset vai punaiset koristeet!

Ollaan ainakin yritetty myös kutsua jo ystävätkin kylään ja haaveiltu laittavamme tarjolle omin käsin taiteiltu glögijuustokakku! Mun on tehnyt mieli piparkakkkutaikinaakin jo ainakin kuukauden, mutta toistaiseksi gluteenittomassa hyllyssä ei ole näkynyt, että tyytyminen on ollut piparkakkumaustein tehtyyn toffeeseen. Ehkä ennen taikinaa pitäisi kokeilla vielä se Kolmen kaverin jätskin gluteeniton ja laktoositon piparijäätelökin!

Allekirjoittanut alkaa etsiä villapaitaa päälle ja lähtee yliopistolle, tuntuu että olis ollut lomalla kun oli viikonlopun reissussa ja kaksi päivää vapaalla!

 

Onko joulu jo hiipparoinut teidän kotiin?

 

Joulukortit ostettu Desing kavereilta, myymälät löytyy Tampereelta, Jyväskylästä ja Kuopiosta, lämmin suositus! Meillä löytyy sieltä tauluja ja hiusdonitsejakin, ja ihan on itse ostettu ja puhtaasti hyvästä kokemuksesta suositeltu!

 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.