VALIKKO
13.9.2017 15:49

Kahden kodin hyrskynmyrsky ja maailman rumin sisustuselementti

Elämäni kääntyessä ympäri palasin väliaikaisesti asumaan vanhempieni luo, jossa suoritettiin äkkiä tapahtumasarja jossa 6-vuotiaan huoneeseen muuttaa kaksikymppinen ja kakara lähtee evakkoon. Lähtökohdat ovat siis varsin persoonalliset ja todella ahtaat. Voin sanoa asuvani fifty-sixty Jyväskylän ja Tampereen välillä, kaupunki vaihtuu about paristi viikossa ja edellistenkin muuttojen laatikoita löytyy joka nurkalta.

Jyväskylässä juoksen paikasta toiseen ja kotona ollessani oon lähinnä niin väsynyt, loppu ja sairasloman tarpeessa että tavaroiden järjestely ei inspiroi. Sitten onkin taas aika vaihtaa kaupunkia ja kaikki vaatteet ja hiuspompulat ovat jossain seitsemästä puolitäydestä kassista ja laukusta. Todennäköisimmin siinä mikä on ollut sängyn alla viikon. Yllä puhdas totuus siitä kolmesta vartista kun yritän kerätä itseni, elämäni ja tavarani liikuteltavaan muotoon ja lähteä bussiin. Tällä kertaa unohdin kuitenkin vain parin tuhannen euron edestä Valcyteä Jyväskylään ja käytin vain viitisen tuntia itseni pelastamiseen cytomegaloviruksen hullulta hyökkäykseltä ja työllistin kolmen sairaalan henkilökuntaa pohtimaan että mitä nyt tehdään.

Asia mikä huoneeseeni jäi siskoni jäljiltä (koska äiti ei halua sitä mihinkään näkyviin) on tuo aivan hirveä kukkalamppu. Olisin varmaan vahingossa tehnyt siitä juhannuskokon syysiltana ellen olisi ahdistuneena alkanut ripustaa siihen identiteettini keskeisiä osia, cooleja kangaskasseja, sensuroimaan lampun kukkaloistoa. Nyt se on jo niin överi että kelpuutan sen olemassaolon, vähän sama kuin se että käytän tylliminihametta pinkin addun verkkatakin ja violettipinkkien adidaksen lenkkareiden kanssa.

Just nyt istutaan vastakkain keittiönpöydän ääressä johtohelvetin ja tuon toisen osapuolen lukiokirjojen ja omien luentomuistiinpanojeni keskellä. Ettei vain annettais tässäkään asiassa tälläkään kertaa naapureille (joita muuten riittää) liian normaalia vaikutelmaan niin Siltsu soi ja muijat huutoulvoo naurusta.

Oh I’m a mess right now, inside out ja elämä on snadisti sekaisin, vähän on luksusta saada treenata ja opiskella. Ja pussailla etenkin sillon kun pitäis mennä kauppaan tai nukkumaan.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.