VALIKKO
24.6.2019 11:29

KESÄSUUNNITELMIA (JA EHDOTTOMIA EI-ENÄÄ-IKINÄ -JUTTUJA)

Ensihätään toivon mahtuvani tänäkin kesänä tuohon ihanaan uima-asuun, jonka ostin viime keväänä; positiivisena yllätyksenä ainakin nuo lempparit (no ainoat) shortsit mahtuvat edelleen päälle 😀

Toivon että tänä kesänä saadaan nauttia auringosta; niin parvekkeella, sukulaisteni luona maalla, sekä vihdoin Juhan äidin luona. Olisikohan se reissu pitänyt tehdä vähän aiemmin, onhan tässä miehelläni sitten esittelyä – tässä on Sara, mun tyttöystävä, tai no kihlattu, ja avovaimokin nyt itseasiassa, mitäs tykkäätte?

Edit. Tässä välissä on ilo huomata, että ainakin yksi suunnitelmista on toteutunut ja Joensuuta on valloitettu!

Tarkoitus olis pysyä ihan Suomessa, mutta reissata senkin edestä. Kohteisiimme kuuluu Joensuu, Mikkelin lähiympäristöön kuuluvat sukulaisteni kesäpaikat, mummolat ja serkkujen luona käynnit. Edessä on kahdet rippijuhlat, joten pääsen oikein huolella heilastelemaan mieheni kanssa koko suvun ja perhetuttujen kanssa! Näkevätpä tämän aarteen, mun seitsemän oikein.

 

Mainitsinkin, että parit rippijuhlat on tulossa – ihania prinsessoja kumpikin! Ylläolevassa kuvassa ollaan toissa kesänä rakkaan Pinjani häissä, meistä on tuo sama kuva otettu joka vuosi alkaen ehkä vuodesta 2012.

Miedän tuparikihlajaiset siirtyivät inhimillisisistä syistä eteenpäin, mutta jännitys tiivistyy missä kesän vaiheessa saadaan aikaa niihin – ehkä venytetään suosiolla lokakuun vuosipäivää.

Heinäkuuhun lähdetään vauhdilla; palaan torstaina Joensuusta kotiin, ja perjantaina lähdetään Helsingin suuntaan! Yövytään pitkästä aikaa mun rakkaan ystävän -ja hänen siippansa- luona. ja yllätys vaan, on meidän suuntana Helsinki Pride!

Helsingistä matka jatkuu kodin kautta toiseen kaupunkiin rippijuhliin! Onneksi kesästä ei ole tulossa aikataulullisesti helppo; sitten vedetään Helsinkiin Meilahden kontrolliin, josta varmasti suoraan kävellään myös Suomipop -festareille Jyväskylään (liput saatu näkyvyyttä vastaan). Viikon päättävät rippijuhlat toisella puolella suomea. Miehen tatuointeja, omia hoitosuhteiden ylläpitoja; että tulossa on kyllä pistokeikkoja pitkin suomea, ja eestaas junassa istumisia. Mutta eihän tässä voi olla kun onnellinen ja innoissaan, sillä viime kesät ovat menneet vain ja ainoastaan sairaaloissa, että tällainen oman kesän suunnittelu on ihan luksusta!

Minä rakastan matkustamista, ja vaikka se nykyäään rasittaa kroppaa aiempaa enemmän, oon kyllä ihan in love junassa matkustamiseen, ja bussien tunnelmaan, nyt kun niitä ei käytä enää viikottain. Matkustaessa on niin helppo olla ajattelematta mitään, tai päinvastoin käyttää ne parikolme tyhjää tuntia hyödyksi, ja tehdä blogijuttuja tai edistää opintojaan.

Mun omiin tavoitteisiin kuuluu pitää itsestäni niin hyvää huolta, että voin syyskuussa paremmin kuin nyt ja voin opiskella koko vuoden omaa tahtia eteenpäin. Aion lukea erilaisia kirjoja, ja kuunnella äänikirjoina lisää. Jossain vaiheessa voisin esitellä teille loppukesäksi parhaat lukukokemukset?

Paljon on suunnitelmia, paljon on päällä, paljon on aikaa. Aika siistiä, että vielä ei voi sanoa, että mitkä ne kesän kohokohdat sitten lopulta on, mutta aika hyvä listauus näitä ehdokkaita jo on.

Haaveillaan korkeasaaresta, puistoissa kirjojen lukemisesta. Pienistä ja isoista, mutta ehkä ihan eniten niistä yhteisistä pikkujutuista.

 

 

Sen sijaan näitä virheitä en aio toistaa!

Toisin kuin viime keväänä/kesänä ja toissa keväänä/kesänä, en aio lukea (lue: raivotautisesti päntätä, itkeä, opetella joka tutkijaa, termiä ja teoriaa, hakata päähäni kaikkea turhaa vero-oikeudesta Andorran sademetsien sertifikaatioihin nukkumisen ja syömisen sijaan)

Tänä kesänä ajattelin tehdä poikkeuksen edellisiin kesiin… Toisin kuin kahtena edellisenä kesänä, en tahdo maata ambulanssissa tai joutua makaamaan viikkokausia sisätautiosastoilla. Toisin kuin viime kesänä, suunnitelmiini ei kuulu viettää 14 viikkoa Pitkäniemessä. Ja suurin toiveeni vastoin viime kesän helvettiä: en halua että jalkani halvaantuu taas vaihteeksi!

 

Älä tule paha kesä, tule hyvä kesä.

Tuleehan?

 

Ja HETKENKETKU:n Facebook sivut hallintaan linkistä ✌🏽😌

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.