VALIKKO
17.7.2019 20:07

KIPUKROONIKON FESTARIT

Yhteistyö Suomi Pop festivaalien kanssa.

 

No siis SANNI KURKISUO on ainoo asia mitä haluan viikonlopusta sano,koska mä en tarvii pornoo kun beibi mulla on sut; onhan sun muija aika pommi; työnnä mut vasten vessan seinään; ihan sama Jeesus vai allah kunhan saan olla sun alla; ja mä lupaan pysyy aitona ja aina rokkaa koska; ennen syötiin lettuja, nyt lasketaan kaloteita; prinsessoja ja astronautteja piti meistä tulla; sanat kaikki, vailla voimaa ilmaan jää! 

Suomipopeille ei esiintynyt artisteja joita en olisi jo aiemmin nähnyt. Ellinoora jäi silti puuttumaan, kun Helsingistä lähtenyt juna myöhästyi yli tunnin, ja rankan päivän päätteeksi oli päästävä sänkyyn. Onni on silti vanhempien koti niin hyvällä paikalla, että esitykset kuuluivat ikkunasta!

Sympaattinen Juha Tapio sai tän herkkistelijän kyyneliin useamman biisin aikana, hän on ihan ilmetty heartbreaker! Niin ihana esiintyjä.

Seuraavana päivänä oli pakko niellä Vestan, Vesalan ja etenkin Ellin odotus ja hypetys, sillä todellisuus ja hirveä hermokipu tiputtivat. Kun makasi sängyssä vielä kl. 18, alkoi valjeta, että se kipu ei lopu, ja oli pakko antaa periksi.

Ja viettää poppien pääpäivä sohvalla tens-laitteen ja kylmäpussien kanssa. Juhan kainalo on paras paikka silloin kun krampit laittaa keskivartalon tärisemään ja pomppimaan yksin, kiitos paskana olevan autonomisen hermoston. Ei siinä kauheesti oo vaihtoehtoja enää, kun farkut aiheuttavat niin kovaa kipua, että näkö lähtee ja oksennus nousee suuhun. Anteeks liika kertominen, mutta voin sanoa että itku olisi ollut valtava, jos sen olisi voinut aloittaa – mutta se ei ole vaihtoehto jos ei voi hengittää kivun kanssa.

Mutta tätä se on, elämä. Mutta onneks Kurkisuo oli niin kova, että fiilis jäi hyväksi, vaikka festarikokemus jäikin lyhyesti tällä kertaa.

 

Tosin pisimmät lukijat varmasti muistavat myös viime kesän Provinssit psykiatrisella… Go Sara!

 

Seuraathan jo HETKENKETKU:n Facebookia? 

JA Instagramia @Pullankuvatus ✌🏽

Et missaa kipuja, arkeani etkä tähtihetkiä, saati pupumme hassua tukkaa!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.