VALIKKO
8.1.2018 19:12

Koti ilman internettiä ja muita letkeitä

Muutin. Oon ollut ihan hirveesti töissä. Oon nähnyt ystäviäni, sukuani ja hengannut perheeni kanssa. Viettänyt joulua ilman että kokoajan pitää päivittää jotakin johonkin. Oon ollut tosi kipee. Oon hengittänyt, lukenut hyviä kirjoja, nyt istun töissä sohvalla ja kolme kissaa nukkuu rivissä pehmonallen alla.

Oon huomannut että ihminen ei tarvitse mihinkään mikroaaltouunia, mut kaks paistinpannua vois olla kätevämpi kun yks. On cool jos oma kylppäri on isompi kun se mihin on tottunut kotikotona. Ostin tori.fi:stä jalkalampun ja kävelin sen kanssa kotiin jonkun kilometrin ja kelasin et ai luoja miten siistiä on tehdä itse niinko haluaa.

On niin siistiä asua omassa kodissa. Ja käydä itse ruokakaupassa, vaikka se lysti voi jäädä kohta tauolle kun löydän päivittäin kasan tuotteita mitä ”oon aina halunnut kokeilla” joo niinpä, a i n a.

Hommaa vois tietysti helpottaa vähän se jos siinä betoniparatiisissa toimis internet tai edes puhelinyhteydet. Mut kaikki aikanaa ja mitä näitä on. Tietysti se et huomenna alkaa uudet kurssit ja tehtävävuorten kasaantumiset lyö vähä paineita internetille mut noh, onhapahan syitä jättää nekin viimeiseen iltaan! hahaha.

Vuosi vaihtu, sangria oli hyvää ja nää perusjutut. 2017 its over now ja jotenki kaheksantoistaki on jo täynnä meininkejä.

Tänään kävin istumassa jonkun tunnin rautatiputuksessa, että kohta pitäis olla vähän energiatasojaki tähän toimintaan! Mulla oli siis myös lääkäri tänään, ja voin sanoa että tuli ihan kamalan pahamieli. Vaikka sitä miten kuvittelee olevansa sujut sen kanssa että nyt tui vähän paskat kortit tähän elämään, nii kyllä meinaa alkaa alahuuli väpättää jos lääkäri suoraan tai epäsuoraan povaa että tämäkin maksa voi mennä, että munuaiset nyt ainakin, että syöpäänhän ne hyljinnänestot vie. Tuli aivan sellainen olo ettei ole väliä että mitä mä teen, että oonko mä töissä, koulussa tai nousenko mä ikinä edes sängystä, kun: ”sähän olet täällä jatko-ajalla” kuitenkin.

Parasta tänään? Muksu joka huutaa: ”sarrrrrraaaaa kissa huppasi minun sankuuni, hanta kutittaa nenaani!!”

Kyllä te tiiätte, hyvii hetkii ja hirveitä hetkii, joku h&m:n täydellinen alennusmekko ja avocadosesonki.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.