VALIKKO
28.4.2019 17:07

Makasit sairaalassa ja itkit aivosi pilalle ja hallusinoit lääkkeistä, mitäpä muuta kuuluu?

Viime viikot ovat kuluneet nopeasti. Olen maannut sairaalassa kivunhoidossa ilman mitään apua. Olen tärissyt melkein 40C kuumeessa suihkun lattialla ja oksentanut lattiakaivoon. Olen itkenyt, parkunut, vollottanut ja itkuhuutanut. Olen rakastanut. Olen nauranut. Olen ollut pakahduttavan onnellinen. Olen aloittanut lääkkeitä. Olen nostanut vanhoja. Olen kokenut enemmän vieroitus- ja sivuoireita kuin ikinä ennen. Olen juossut verikokeissa. Ja olen juossut – olen juossut! Asia minkä perään olen itkenyt ties kuinka kauan ja paljon. Minä juoksen taas.

Saatiin vihdoin meidän Benedictus kotiin. Elämme baby bluesia uhmaikäisen, kiimaisen, niin suloisen, reippaan ja joka paikkaan pissivän pupumme kanssa. Hän on niin ihana etten enää muista miten pärjättiin ilman niitä hassuja hyppyjä ja heiluvaa nenää. Meidän Bembula, muru. Hänestä on tulossa oma postauksensa, sillä instagramin kyselyssä 97% eli yli 60 seuraajaa tahtoo sellaisen lukea, ja onhan hän niin valloittava ja iso osa elämää, että sellaisen ansaitsee.

Kaikkien tapaan mekin olemme nauttineet auringosta ja ihanasta lämmöstä. Lasitettu parveke on kyllä paras keksintö lämmön varastoimaan lämpöä viileämmille päiville. Mutta myös toimimaan saunana kuumana päivänä, jos ulkona on lämpöä 19c niin parvekkeella 27c ja sisällä jotain siltä väliltä. Epäilen, että kesällä saatamme palaa elävältä tai alkaa nudisteiksi, todennäköisesti ehkä kumpaakin.

Ystäviä on ollut aikaa nähdä enemmän kuin pitkään aikaan. Vesijuoksemaankin on päästy, yliopistolla jumppaamassa pyörähdetty ja ulkona liikuttu ainakin sadan kilometrin verran. Olkapäitä on kuntoutettu ja hierojasta fantasioitu. Olen varannut tatuointiajan -ei sillä ettei siippani olisi :D. Saatiin melkein koko perheeni visiitille, kun äiti tuli jo edellisenä iltana viettämään kanssamme hyvää aikaa, ja iskä ja sisko tulivat seuraavana aamuna – pienessä pikkusiskossa on se hyvä puoli, että pääsee esimerkiksi piknikille ja leikkipuistoon. Tosin 8v sisko löytää itselleen ikäistäänkin seuraa, että päästiin äidin kanssa kiipeilemään telineeseen…

Kihlattuni sanoin: ”tuntuu että olisin ollut osa perhettä paljon kauemmin!” Niinpä. Tässä maailma on meille hyvä, ihana!

Ollaan oltu katsomassa Sannia, Vesalaa ja viimeiseksi Ellipsiä. Ihan mielettömiä naisia, huikeeta lavakarismaa ja crazyä energiaa, niin paljon girlpoweria! Nyt tuntuu vähän hassulle ettei ole muutaman viikon päähän seuraavia lippuja bookattuna, mutta onneksi Rammstein odottaa elokuussa!

Mitäpä muuta sitä tarvitsee kuulumisistaan muistaa, tulevaisuudessa kihlajaisjuhliamme ja vappukeleiksi paksumpia vaatteita kellarista. Tänään mennään elokuviin katsomaan Juhan valinnasta Hellboy, kun itse valitsin Baby Janen.

Toivottavasti kevät on ollut sulle hyvä!

Otathan HETKENKETKU:n Facebookin haltuun, ettet missaa uusia postauksia ja muuta elämisen oheismateriaalia!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.