VALIKKO
29.9.2017 20:59

MINÄ MUUTAN !!

Ja niin siinä vaan kävi, että taas just kun aloin hyväksyä sen että suutarin lapsilla ei oo kenkiä eikä tällä yhteiskuntatutkimuksenopiskelijalla kotia, kävi just niin hyvin kun nyt kuvittelet!

Viime lauantaina istuin yksin perheeni keittiössä ja aloin tosissani salata Tampereen vuokra-asuntoja.  Kun vuokran pitää olla alle 700e/kk, talon olla uudenveroinen ja melko vastavalmistunut, savuton, sijaita keskeisellä paikalla, kattaa parveke ja yli 28n² ja alkovi, ei olla ihan helpoimmissa valinnoissa. Itse asiassa oon tähän mennessä löytänyt yhden joulukuussa valmistuvan pure perfectionin Kalevasta. Ja maanantaista asti asian tarkistelun ja pyörittelyn ja hypettämisen jälkeen allekirjoitin tänään elämäni ensimmäisen vuokrasopimuksen!

Ihan uusi 29n²:n yksiö lasitetulla parvekkeella, niin hyvällä sijainnilla, siihen 700e tulevalla kuukausihinnalla ja toista näin onnellisesta lasta ei olekkaan!

Nyt on lähinnä todella absurdit fiilikset, onhan nää näitä kliseiden teiniunelmien asu ja opiskele Tampereella täyttymisiä. Mua  naurattaa ja jännittää ihan hirveesti, mietin yhtäaikaa et löytyiskö mummon ullakolta pöytäliinoja ja että onko todella tilanne että mulla on asiaa niille Foruminen yläkerrassa hyppiville Fortumin jäbille. SAIRAAN COOL !!!

Mä pyrin kirjoittelemaan enemmänkin ensiasuntoon muuttamisesta ja vaikka kokemuksistani koulun asuntolasta ja ulkopuolisen perheen kotiin muuttamisesta, mutta just nyt halusin vain kertoa koko maailmalle että kaiken jälkeen sain kuin sainkin mulle just täydellisen kämpän! Millaisia fiiliksiä ja muistoja sulle tulee ekasta vuokrasopparista?

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.