VALIKKO
25.4.2018 14:01

Missä mennään, sinä elinsiirretty mielenterveysongelmainen kipukroonikko?

KOTONA

Tänäänkin.

Sairaslomaakin on letkeesti tonne elokuun loppuun. Ainakin,

Alan ymmärtää mitä tarkoitetaan sillä, kun joku näyttäää kipeältä. Ja oon aivan kuoleman kielissä noideiden sairaalalaskujen kanssa – maksoin tänään satasen ja sain kuushunttia heti postissa. Kiitos Kela että maksat ne lopulta kuitenkin.

Oma koti on ihana. Mulla on ollut niin hyvii hetkii ja päivii.

Mut vastaavasti viikko vajaa viikko sitten sain oksennustaudin junassa ja myönnän oksentaneeni vatsahappoja lavuaariin – hätätilanne. Arvatkaa olisinko ottanut juna-asemalta taxin acutaan jos äiti ei olisi ollut mukana viettämässä aikaa (ja vahtimassa melko sekaisin olevaa lastaan).

Vältettiinpä se lasku ja käynti – mun sairaalafobia vaan pahentaa kaikkia muita psykofyysisiä oireitani. Kävin maanantaina urheana tyttönä verikokeissa. Eilen soitettiin että hb on laskenut niin paljon että tuleppas huomenna gastroskopiaan. Meitsi ulvoo ja hyperventiloi et mä en voi tulla siihen enää kertaakaan, että mun sairaalakauhu on alunperin saatu aikaan sillä hirvityksellä. Lupasi ihan antaa rauhoittavan lääkkeen. MMMMM voitte tulla vapaaasti katsomaan paljonko mun ruokavaliosta koostuu rauhoittavist.

Seuraavan hoitajalle itkettyäni hän ymmärsi heti että oon tosissani ja loppuviikolle ajan gastroskopiaan täydessä anestasiassa. HUH.

Muuten mä luen pääsykokeisiin sen verran mitä jaksaa. Yritän käydä joka päivä ulkona. Oon pyörtymässä minne sattuu. Viime viikolla mietittiin lääkärissä että pitäiskö tehostaa hoitoa vai uskaltaako hän laittaa mua kunn osastolle.

Pikku hidasteita. Mutta Perkele täyttää ylihuomenna 11kk että jospa se siitä aikuistuis. Hirmuisesti ootte kyselleet perään. Mä en aina jaksa vastata puhelimeen, viesteihin tai kommentteihin ja se pelottaa muakin. Mut ootte mielessä ja mä yritän vähän parantaa tätä postaustahtia.

Alkais olla taas matskua toteuttaa jatko-osa tälle, joka sattuuu olemaan yksi luetuimpia postauksiani;)

https://www.stoori.fi/hetkenketku/spontaanit-reaktiot-maksansiirtoon-seksista-sairaselakkeeseen/

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.