VALIKKO
9.10.2017 16:22

ODOTA

ODOTA.FI

Mitä sinä odotat?

Mä odotan nyt että bussini olis pian perillä ja pääsisin pissille. Mä odotan että mandariinit tulis taas edullisiksi. Mä odotan tatuointilupaaa, ulkomaanmatkoja, uusia adduja, joulua, muuttoa, sitä että kaikki ymmärtää mikä jumala Li Andersson on, maailmanrauhaa ja isompia tissejä.

Ehkä elämä tapahtuu sinä aikana kun sä odotat, ehkä odotus palkitaan, ehkä odotit maailmanloppua ja huomaat ettei elämä ehtinyt alkaa.

Mulla ei oo mitään käsitystä siitä millaista on odottaa elinsiirtoa. Mä en voi kuvitella miltä niistä viidestäsadasta, 500:sta, V I I D E S T Ä S A D A S T A, odottajasta tuntuu. Meitsi makas iloisesti teholla vailla minkään valtakunnan käsitystä maailmanmenosta ja muut odotti. Mun vanhemmat on istunut siinä vieressä odottamassa. Mun sisarukset on odottanut mummon kanssa kotona. Mun puhelin on ollut täynnä viestejä ja rukouksia ja sitä epätoivoo ja lupauksia siitä että nyt kun jaksat odottaa niin kaikki on hyvin. Mun äiti on laittanut viestiä mun toiselle perheelle, jotka odotti. Ne odotti puhelin kädessä niin kuin mun parhaat ystävät, mun tyttöystävä, mun eno, kummit, naapurit, frendit. Ne varmaan tietää millaista on odottaa.

Nyt on elinsiirtoviikko. Noin 500 ihmistä ja niiden lähipiiri, niiden vanhemmat, lapset, rakkaudet, kaikki ne jotka on kasvanut heihin kiinni.

Viidestäsadasta ihmisestä viidessä minuutissa viisi tarinaa. Mitä sä olet odottanut kaikken eniten?

odota.fi

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.