VALIKKO
22.9.2017 12:40

Oikeesti parisuhdelomalla

Haluisin lainata tähän kaikkia maailman lauluja siitä miten lyödään vaaleenpunaiset lasit silmille ja ruusun terälehtiä sataa taivaalta, miten teit meistä kauniimpaa kuin muut, unelmaa ja parempaa, miten alusta asti tiedettiin mihin ruvettiin,  rakastan sua niin et sit on vaikee selittää ja että I was made for loving you babe, on määränpäänä sun lanteet ja rakastan sua rakastan sua rakastan sua rakastan sua rakastan sua rakastan sua.

Että jos et vielä ymmärtäneet niin söin kolmena peräkkäisenä päivänä hampurilaisaterioita; friends&brgrs, mäkkäri ja pancho villa, oh mitä rakkautta kaikki.

Hampurilaisten lisäksi vietin kohtuuttoman hyvän arkiviikon ja miniloman Lapinniemen kylpylähotellissa tyttöystäväni kanssa. Me ei kyllä kertaakaan edes kuviteltu menevämme kylpylään, mitä sitä nyt turhaan ahtautumaan uima-asuun jos omassa huoneistossa on sauna ja sateenkaaren värejä väläyttelevä poreallas. Vaikka miten tykkään rutiineista, voin toisinaan tottua siihen että aamupalaksi syödään vohveleja ja mennään takaisin nukkumaan ihan vain että voi myöhemmin herätä uudestaan lonimaan.

Mulla on jo nyt ikävä sitä että päivän kohokohta on spotata Tom of Finland L-koodista. Ja pohtia yhdessä elämän tärkeitä asioita eli että onko Shane vai Carmen paremman näköinen. Ja sit mun mahaan sattuu mä pissin housuun kun toisella on mustelma alahuulessa ja toisella kädenjälki selässä ihan puhtaasti siitä ilosta että yritettiin avata käsittämättömän jumissa olevia hartioita (kirjoitin ensin papereita).

Such a cliché mutta en voi alleviivata tarpeeksi miten helvetin hyvää ihan parin päivän irtiotto arjesta voi tehdä! Me ei edes vaihdettu kaupunkia, mutta tuon toisen sanoin: just parasta kun voi vaan lahnata koko päivän huoneistossa  ja mä voin ainakin sanoa et en olis mitenkää jaksanu lähtee kiertämään museoita tai tallata kymmeniä kilometrejä torikatuja. Toisaalta meidän parisuhde varmaan perustuu sängyssä lojumiseen ja huonoon läppään ja vielä huonomman musiikin kuunteluun. Se saattaa selittää miksi ei osattu käyttää kylpyammetta ilman respan apua (hox taas kuolattiin samaa muijaa) ja lopulta autotallin ovikin meni paskaksi kun yritettiin päästä pois ja taas saatiin soittaa respaan että tarvitaan apua (”yritetään tavoittaa huoltomies” oli hyvä kannustin siihen hysteeriseen nauruun).

Oh god, nyt pitäisi ryhdistäytyä ja tehdä koulujuttuja pois alta. Tällai perjantaina on hyvä yrittää asennoitua arkirytmiin ja opiskeluihin kun kaikki somet ja whatsapp huutaa jengin viikonloppumenoja. Oppimispäiväkirjoistani huolimatta, ihan bonaria veckoslutia just sulle!

Oothan huomioinut edellisen parisuhdelomamme? Ja paljastukset #GIRLFRIENDTAGin takaa? 😉

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.