VALIKKO
8.2.2018 19:43

Olis pitäny heittää homot olalle mutta päätin olla aikuinen….

oikeesti pre torstait

Kyllä te tiiätte että mä joskus ihan tosissaan yritän pärjätä elämässä, jos en pärjätä nii ainaki painella täysillä eteenpäi. Myös tänään.

Pakkasin aikaista töihin lähtöä -ensimmäinen päivä uudessa paikassa- varten kassin illalla valmiiksi. Kyllä mieli lepäs ja kaikkee muuta kun katseli aikaan saannostaan; kaikki vaihtosukista ja ulkohousuista verokorttiin järjestettynä. Sit vaan ajoissa sänkyyn ja pitkille yöunille, kun edeltävänä yönä jäivät lyhyeksi.

Joo, kolmen aikaan tajusin etten ihan oikeesti nuku, enkä ainakaan ilman lääkkeitä jotka -kappas vain- pääsivät samana päivänä loppumaan.

06:45 kuitenkin jumalattoman pirteänä ja freshinä hurmaamaan maailman!

Puolitoista pannua kahvia nassuun, risivärillä silmät päähän ja se eväsrasia ja just blendattu vihersmoothie kassiin ja menoks! Mulla on sellanen Tom of Finland kassi. Vaikka sen taiteena näenkin, on mullakin sen verran järkeä etten lähde ensimmäiseen työpäivään jonkun mielestä lähinnä homopornoa olkapäällä. Täysillä pakolliset kamat toiseen laukkuun ja töihin.

Oli kivaa. Oikeesti. Psyykkasin ja päiväunien aikana joko lenkkeilin tai kirjoitin kesätyöhakemuksia. Soittelin reseptin loppuneisiin lääkkeisiini – kelatkaa miten epäuskoinen se akuuttipsykiatrian lääkäri oli kiireellisellä soittoajallani kun halusin uuden reseptin __mirtazapiniin__. Uuuuuuubs.

16:15 sain vielä idean, että parasta käydä kerrankin lähellä olevassa Citymarketissa, kun aina tulee mentyä vaan Prismaan tai pienempään markettiin. Kaks kassia täyteen peruselintarvikkeita kuten pakastettuja granaattiomenansiemeniä ja patonkia. Sinne apteekkiin.

Ja ulos päästessä; TADADADADAD DAAAAA: ei kotiavaimia! Jes! Kahden pysäkin välin sijaan on ihana käydä keskustassa vaihtamassa bussia ja lähteä hakemaan toisia avaimia toisesta kodista. Just sillon kun on kamalasti ostoksia, väsyttää kamalasti, on kamala nälkä, ja ainakin on pakko päästä sinne omaan kotiin vaihtamaan kamoja ennen seuraavaa aamulähtöä.

Kaks tuntia myöhemmin on viihdettä löytää tiskivuoren alta pöytä ja päästä tekemään illallista ja seuraavan päivän eväitä. Kun kaikki veitset, blenderpullot ja se ainoa paistinpannu meni tiskariin. Onneks tajus ostaa sitä uutta, vegaanisia ”mustikka täysjyvämuroja, hitaasti vapautuvaa energiaa!” Päivän suoritus olikin varmaan kerrankin tajuta etukäteen että: täysjyväruisjauhot eivät taida olla kovin gluteenittomia. Vaikka olis miten kamala nälkä, mulla on silti keliakia.

Sit enää se väikkärianalyysi loppuun, ei puutu enää kuin ”keskeiset tutkimustulokset” mitkä saattaa edellyttää että se väitöskirja pitää oikeesti vielä lukea. Sentään aamulla on uusi mahdollisuus seisoa 07:30 bussipysäkillä, kun lounasaikaan virkaintoisena ja aktiivisena lupasin lähteä kouluavustajaksi.

En enää ikinä ajattele että silmäpussit on pahimmillaan aamulla. Enkä enää koskaan ajattele etten kohtalon niin sanoessa voi lähteä tomppakassilla lapsiperheeseen, harkitsen vakaasti että huomenna korvaisin toppatakin verhoutumalla vastaavaan peittoon.

Jos sulla meni yhtä vahvasti nii suo mulle naurut sille!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.