VALIKKO
10.1.2018 12:00

Persimonmuffinit (gluteeniton, vegaani)

Jos mietit että onko nää hyviä – nää on ne parhaat persimonmuffinit. Ja hei ihan idioottivarmalla ohjeella. Ja nää käy sulle, sun siskolle ja mummolle ja sille moniallergiselle veljenmuksulle, raskaana olevalle naisellesi. Jos joku erityisruokavalio ei meinaa löytynyt meidän uv jengistä nii sit ei varmaa mistää! Korkeintaan ohjeen voi seuraavan kerran nelinkertaistaa, tästä tuli meinaa vaan varmaa kymmenen.

1.5-2kpl persimonia näistä tulee soseutettuna n. 4dl

Lisää soseutettuun persimoniin

2rkl öljyä,

0.5tl sitruunamehua,

1.9dl ruokokidesokeria.

Vetäse blenderillä tai muulla haluamallasi koneella tai tyylillä!

Sekoita erillisessä kulhossa:

pientä vajaa 1dl kaurajauhoja (jos käytät tavallisia vehnäjauhoja niin 1dl on aika hyvä),

1tl ruokasoodaa,

1tl leivinjauhetta,

0.5tl suolaa,

0.5tl kanelia,

0.5l jauhettua neilikkaa,

0.5tl jauhettua muskottipähkinää.

Mausteita voit toki soveltaa oman maun ja maustekaapin mukaan, toimii aika hyvin esim. vedelmilla, pähkinöillä, suklaalla jne.

Uuni 175c ja 20min menee!

Kuorrutetteitaki kannattaa kokeilla! Vegaanisena esim. voita, påmackan levitettä, tomuasokeria ja sitruunaa mielivaltaisessa suhteessa nii aaaa kuola valuu!

Omalta kohdaltani kreditti tästä menee yhdelle blondille megarakkaudelle, ite oon lähinnä keskittynyt syömään ja kyselee ig:ssä että kiinnostaako teitäkin!

Enjoy. Ah.

Kommentit

  • Reetta

    Oon ihan koukussa persimoneihin, joten varmaan pakko laittaa tää resepti testiin 😀

     0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.