VALIKKO
13.6.2018 07:34

Pirkanmaa Priden parhaita momentteja

Noiden glitterien kanssa leikkiminen! Ei haittaa yhtään että primer ja jokainen väri maksoi kappaleelta arviolta kympin, nuo oli ihan päivän huippujuttu!

Sateenkaarien sijaan päätettiin vetää mustissa ja puettiin mustien housujen kaveriksi jakkutakit, jotka mun mielestä toi enemmän arvoa glittereille ja muun muassa hiuksista, korvista ja farkuista löytyville sateenkaarinauhoille. Ääntä ei varmasti säästelty, meikäläisellä oli ainakin pakaratkin ihan jumissa siitä kulkueessa tanssahtelusta.

Niinpä iso kiitos heille kahdelle, jotka laittoivat pyynnöstäni soimaan Olavin Reberbahnin, sitä oli saatanan cool bailata yhdessä Laukontorilla!!

Lähtiessämme viettämään privaattia prideviikon päätöstä, tapasin matkalla ihanan Even! Tiedän, että hän lukee tätä postausta, joten uskallan kuvailla häntä sanoilla joilla hän kuvasi minua: ”Minun pieni suuri idolini.” Olemassa on ihmisiä joilla on vaikeaa ja rankkaa, ja sit on niitä jotka taistelevat. Mä haluan kuulua Even kanssa jälkimmäiseen, niihin, jotka lopulta auttavat eniten toisiaan. Olet upea, kiitos että olet.

Mulle ei ole ollut ongelma ainakaan yläasteelle menon jälkeen ilmentää olemuksellani että en ole ihan hetsku. Tarkoitan, että me kaikki tiedetään ainakin muutama vuosi tunnetut ”lesboletit” ja kynsikikan. Mä olen avoimesti vakavassa suhteessa naisen kanssa. Mutta silti Pridet nostaa mun itsetuntoa, tuovat voimaa ja yhteisöllisyyttä, kun kokoonnutaan yhdessä juhlimaan ja pitämään meteliä olemassa olostamme, ja niistä asioista, joiden kanssa yhteiskunnassamme on vielä työtä tehtävänä. Mutta mä voin kuvitella miten voimaannuttavia kokemuksia Pride viikkojen tapahtumat ovat niille, joiden seksuaali- tai sukupuolivähemmistöön kuuluminen ei ole mennyt niin helposti kuin omani. Jos sä tunnet olevasi eksyksissä asian kanssa, siirry TÄSTÄ
setan tietoa ja tukea sivustolle, jonka jälkeen oot heti vähemmän yksin. Ja mäkin oon täällä, mulle saa meilata (saramonicaw@gmail.com) tai lähestyä muualla mediassa (@pullankuvatus).

Mut oli Pride tai ei, olkaa hiton ylpeitä siitä ketä ootte! Just sellasina kun tänään tunnette olevanne!’

Mitä ajatuksia pride ohjelmineen ja kulkueineen sussa herättää? Ootko osallistunut? Mun kanssa ei tarvitse olla samaa mieltä, mä kuulisin mielelläni myös vastakkaisia mielipiteitä perusteineeen. 🙂

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.