VALIKKO
31.10.2018 19:25

POIKAYSTÄVÄ VASTAA EKAN YHTEISEN VIIKON JÄLKEEN KYSYMYKSIIN MINUSTA!

 1. Olenko aamu- vai iltaihminen? Mie sanoisin ilta, vaikka myös aamu. Parhaimmillasi olet aamulla, päivällä ja illalla. Aamuinen ihanuuteni voi rajoittua niihin hetkiin kun katson silmiin kun hän herää. Voin olla myös ihancute takkutukassa kahvimukiin hautautuneena. Hän itse on aamuisin peittotoukka!
 2. Olenko siisteysfriikki, vai jätänkö sukkia lojumaan ympäriinsä? Siisteysfriikki. Terveisin minun keittiöni.
 3. Olenko taikauskoinen? Et ainakaan ehkä samalla tavoin kuin mie. Mut mie näänkin hobitteja busseissa.
 4. Kenelle uskot että kerron merkittävät asiat ensimmäisenä? Toivottavasti minulle. – ♥
 5. Onko minulla syntymämerkkejä? Missä? Tästä mie en oo satavarma vielä, mutta luulen tietäväni pian varmasti. Mä kerron sit kun tiedetään!
 6. Tahdonko tulla suudelluksi julkisella paikalla? Asia ei ole ainakaan haitannut kumpaakaan tähän iltaan mennessä. Koska mä tahdon.
 7. Muistatko ensimmäisen asian mitä sanoin sinulle? Perhana, mie ja miun muisti. Mutta luulisin että Moi mä oon Sara. Sen muistan että punastuin burgundinpunaiseksi sen jälkeen. ”Morjenss, mikä boogie? Onks ollu ihan kamalaa?” – varma muisto!
 8. Uskotko, että perheesi tulee pitämään minusta? Tän mie tiedän! Olen täysin varma että tulee pitämään. – ♥
 9. Mitä tunnet ajatellessasi minua? Hyminää, kurkkulaulantaa, punastumista, syvää pohdintaa ja tietoa että asiat ovat erinomaisen hyvin.
 10. Kauanko edellinen parisuhteeni kesti? 4vuotta. Kolme.
 11. Kuvaile mille tuoksun! On semmonen biisi kuin Ceelo Greenin Wildflower. Jos se olisi tuoksu niin sinä tuoksuisit siltä. En ees tiiä pitäiskö itkee vai nauraa! Ihana!
 12. Mitä täytteitä tahdon pizzaani? Epäilen että selleri ei ole vaihtoehto tässä. Eikä ruusukaali. Kokeillaan näin ehkä tää matchaa, mie haluan rucolaa, mozzarellaa ja tomaattia. Jos tää nyt meni persiilleen niin toivottavasti ei oo lopunalkua! Me ei olla syöty yhdessä pizzaa, mutta tohon rucola, mozzarella ja (kirsikka)tomaatti komboon lisätään vielä pariloitu kananpoika niin ollaan saavutettu täydellinen makunautinto! Aika hyvin.
 13. Jos menemme naimisiin, minne menemme häämatkalle? Pariisi ois helppo vastaus, mutta Peru vois olla kanssa jees raunioineen kaikkineen.
 14. Ideaalissa tilanteessa; kuinka usein tahdon seksiä? Idealiitilanne olisi että silloin kun haluat seksiä. Joo, ja se tilanne olis sen viidesti päivässä.
 15. Mikä on paras persoonallisuuspiirteeni? Täydellinen flowtila jolloin ideat virtaavat, eikä ajalla, paikalla, olotilalla ole merkitystä. Ainoastaan tunteilla. Ehkä ainakin aika näkyvä piirre :—D
 16. Mikä on suosikki asuni? T-paita ja hmm onko oikea sana olohousut? Lähinnä ehkä alushousut, mutta pisteet onnistuneesta korrektiudesta itselleni!
 17. Kuka oli ensimmäinen ihastukseni? Vinkkinä hän on animaatiohahmo. Jos multa kysyttäs tää niin se ois Stitchy. Oisko ollut kaunottaren ja hirviön, hirviö? (wink) Räähkä !! Monsterit Oy:n limainen ja violetti pahis.
 18. Mikä on toinen nimeni? Syysmyrsky. Oispa.
 19. Minkä kokoisia kenkiä käytän? 35. kolmeseiska.
 20. Mitä voisin syödä päivittäin? Kookosöövegeriisipuuro.
 21. Mille ja milloin olen nauranut viimeksi? Entä itkenyt? Sille että miun mielestä Tesomalla on Pizzahut, tänään 28.10. Itkenyt perjantaina. Tampereen ainoa Pizza Hut Tesomalla. Seuraavaksi lähin Espoossa. E i  v o i o l l a :—–D
 22. Meidän hypoteettisten lastemme nimet (kaksi lasta nyt vaikka)? Knightrider, Batman, Poisonivy, Batgirl. Me puhuttiin viikolla vielä Eemelistä ja Ainosta mut eiks faijat oo vähän tollasia. Omani olis kyllä tehnyt musta Auroran ja tais päättää nimenikin, mutta..
 23. Minkä värisinä näet hiukseni? Kastjanväriset.
 24. Lempieläimeni? Tiiättekö sen saukkovideon missä kaksi saukkoa ui selällään ja pitävät toisiaan käpälistä. Se ois ainakin hellyyttävä vastaus. Kissat, puput, lampaat, possut ja lehmät nyt ihan ensi hätään mutta…
 25. Jos katson televiota/netflixiä/anything, mikä ruudussa pyörii? Neljät häät. Suomi/UK/USA/Kanada/Australia….
 26. Mikä on oudoin tapani tai ominaisuuteni? Käsittämättömän taipuvat nivelet.
 27. Must have – tatuointini? Saako luntata, tai siis en sanonut tuota ääneen joten en tee sitä. Yritin, en onnistunut. Mutta se on suomalaisen bändin biisin sanoituksista laini. ”Ei ole mitään kauniimpaa, kuin liika järki tukehduttaa.” – Pihka ja Myrsky.
 28. Mitä pelkään eniten? Mie toivon että miun kanssa siun ei tarviis pelätä mitään. – ♥
 29. Tahdonko matkustaa mielummin Pariisiin vai Lontooseen? Pariisi, JES OIKEIN! Hengattu viikko ja jo menossa.
 30. Mikä laulu muistuttaa sinua minusta? Kolme vaihtoehtoa, Sebastien Tellier La RItounelle, Ceelo Green Wildflower ja sit ehkä viimeisenä hetkenäni Ghostin Life eternal.

 

Me ollaan hengattu pari viikkoa ja oltu yhdessä siitä valtaosa, tosin me tutustuimme jo kesällä, että ihan sokeana ei hypännyt syliin!

Mä olen ollut todella onnellinen. Kemiat on kohdallaan, eikä ees tarviis muuta kun istua katsomassa toista ihan hiljaa.

Ja kuulla usein; ”sä olet kaunis.” kuulla tekevänsä asioita mitä moni muu nainen ei tee.

Unohtaa miten puhutaan kun yrittää sanoa mitä haluaiskaan kertoa.

Mie näin tänä poikaystävänä kommentoin etten koskaan ikinä uskonut löytäväni yhtä lämmintä, rakastavaa, empaattista, puhdas sieluista ja valoisaa ihmistä. Jonkin sortin ihme uskon näin. Liekkiä lainatakseni ”niin kauas kuin voi muistaa” olen etsinyt Saraa

 

ps. Mulla oli lapsena, 5-6-7-vuotiaana täysi usko, että kun miehellä tulee sit olemaan parta. Tämä muru näyttäytyi videopuhelulla viime viikolla siskolleni ja äidilleni kun puhuin heille. Tänään soitimme ja kerroimme parisuhteestamme. Ja luojaa, sen takia äiti ja iskä olivat kotona jo spekuloineet meidän suhdettamme!!

Kommentit

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.