VALIKKO
14.3.2018 18:23

psykiatrisella osastolla

Edellisestä postauksestani voitte vielä kerrata sen iten oon kulkenut ambulanssilla, tehnyt kolme reissua Keski-Suomen keskussairaalaan yhtenä viikonloppuna ja kolmantena jäänyt kivunhoitoon. Onneks siinä ei enää vanhimmatkaan kipulääkkeet auttanut eikä niitä turhaan syötetä. Oleppa siinä se hajoava kipukroonikko kenen kivunhoito lopetetaan kun kipua ei vaan saada pois.

Mut siirrettiin taysiin. Olin siellä yhden yön. Ilman niitä kipulääkkeitä. Hajosin. Hyperventiloin, itkin ja huusin että mä tarvitsen apua, että tällaista elämää ei voi elää.

Mut siirrettiin sellaiselle psykiatriselle osastolle, jossa hoidetaan paljon somaattisten ongelmien tuottamaa pään räjähdystä. Oon ollut täällä nyt viikon ja vihdoin alkaa ymmärtää elämän realiteetit.

Että ei tarvii suorittaa kaikkea kokoajan pysähtymättä kertaakaan, tekemällä enemmän kun on vielä pahempi olo ja pitää faktana että elämä entiselleen jos vaan jaksaa ja psyykkaa ja suorittaa paremmin.

Mulla ei oo oikeestaan mitään sanottavaa tai minkäänlaisia voimavaroja jaettavaks. Mut sitä mä vaan et älä revi itteeks paskaks, ehkä vaik kuuntele kun jooku sanoo et sun pitäis rauhottuu tai pitää vapaata. Koska selvästi ite sen tajuaa vasta siinä vaiheessa kun huutaa ja hyperventiloi sisätautiosastolla, ensiteokseen psykiatrisen hoitajien kopissa ja omassa huoneessaan. Yrittäkää tajuta millon ootte loppu, rikki, paskana.

Mä en oo itse vielä ees tajunnut mihin kuntoon oon itseni saanut. Kun kokoajan vaan itkee ja puhuu, mutta samalla pelottaa et joutuu kohtaamaan sen pahimman pelon, ahdistuksen, surun, kauhun, vihan ja katkeruuden mikä on sisällä, koska pelottaa niin helvetisti että se sattuu niin paljon ettei selviä.

Kommentit

 • Jenna

  Tahdon itkeä. Toivon sulle vain parasta mahdollista <3

   2
 • Heta

  Ei voi muuta kuin toivoo sulle mahdollisimman paljon hyvää! Ja toivoo, et jossai vaiheessa helpottus. Sulla on taito riisua teksti turhasta korusta. Mää lähetän sulle täältä jaksamista, ja toivon et universumi cuts you some slack että joskus helpottais.

   2
 • Nimetön Nimetön

  Sara voimia sinulle ei ihminen ole kone ei tarvii yrittää enempää kun mihin voimat riittää toivotaan täällä Jorma kanssa sinulle paljon enkeleitä sinulta jäi sormus sillon kun olit meillä kesällä löysin sen aamulla piti ottaa heti yhteyttä kun ei oo fasella mitään näkyny tex

   1
 • Elsa

  Sara voimia sinulle ei ihminen ole kone ei tarvii yrittää enempää kun mihin voimat riittää toivotaan täällä Jorma kanssa sinulle paljon enkeleitä sinulta jäi sormus sillon kun olit meillä kesällä löysin sen aamulla piti ottaa heti yhteyttä kun ei oo fasella mitään näkyny tex

   1

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.