VALIKKO
22.7.2019 17:57

RANTAKALLIOISTA HETEROTEHTAASEEN

 

Viimeisten viikkojen aikana olen pukeutunut mekkoihin ja nähnyt pitkästä aikaa perhetuttuja ja sukulaisia, jep, rippijuhlia!

Olen istunut puistoissa lukemassa kirjoja, katselemassa taivasta ja pussailemassa. Olen kiipeillyt Pyynikillä ja istunut sen kallioilla piknikillä ja käynyt jopa uimassa! Olen ruskettunut, värjännyt hiukseni tummanpunaisiksi, fiksannut ripseni.

Olen istunut Ratinan rannassa kuuntelemassa Sannia ja Ellipsiä. Olen sammunut eteiseen. Olen tavannut uuden ystävän – seuraavana päivänä kaahasin hänen kanssaan vesijeteillä kaasu pohjassa!

Olen ollut epävarma itsestäni, olen hävennyt itseäni, inhonnut itseäni, moralisoinut ja vihannut. Se on varmaan tapani suhtautua kaikkeen ympärillä tapahtuvaan; iloihin, mielettömään onneen ja kaikkeen siihen vastakkaiseen fiilikseen. Olen itkenyt, huutanut, halunnut rikkoa peilit, vaa’at ja itseni. Mutta en ole tehnyt niin, sillä mä oon uskaltanut ottaa kädestä ja sanoa että nyt on paska olla minä.

Kaikkein eniten, minä olen rakastanut. Minä rakastan.

Olen syönyt jäätelöä. Pekaanijäätelöä, suklaanugajäätelöä, vanilja pehmistä, vaahteransiirappijäätelöä softiksella, mangomelonijäätelöä, suklaahippujäätelöä, tryffelisuklaajäätelöä, sitruunajäätelöä, daim jäätelöä, aprikoosikookosjäätelöä, vaniljajäätelöä. Ja muita jäätelöitä.  Mikä on sun lemppari?

Lainasin tänään uusia kirjoja, aiemmin luin mm. arkipäivän rasismista, lasten seksuaalisesta hyväksikäytöstä, vaikea vammaisten aikuistumisesta, lastensuojelun kulmakivistä.. Nyt kuitenkin ilmoittauduin Sukupuolentutkimuksen kirjallisuustenttiin. Nyt edessäni ovat:Käsikirja sukupuoleen, Heterotehdas – televisiomainonta sukupuolituotantona  & Koolla on väliä! Lihavuus, ruumisnormit ja sukupuoli. Nämä teokset kiinnostavat minua tosi paljon, ja haaveilenkin, että sukupuolentutkimus, seksuaalisuus, sukupuolinormit ja koko sukupuolen kyseenalaistaminen kuuluisi jossain vaiheessa työnkuvaani. Toki näitä aiheita ovat myös rasismi, konfliktien ehkäisy, kriisialueella työskentely, lastensuojelu ja sen kehittäminen… Voisin kirjoittaa koko postauksen urahaaveistani, siitä mitä Johtajakorkeakoulussa hallintotieteiden opiskelu tarkoittaa?   

Olen menossa huomenna kampaajalle ja urheiluhierojalle. Tänään laitatin ripseni siistimmiksi. Olen ollut itselleni paska ja liian ankara, joten ehkä on okei hemmotella itseäni – ja kyllähän kampaajalla on pakko käydä joskus, ja hieroja käy terveydenhoidosta! Vai? 😉

Kivusta huolimatta tämä kesä on ollut kaunis. Ja se on tehnyt minusta onnellisen, mut on ympäröitu rakkaudella, reissusuunnitelmilla, ihanilla tavoitteilla ja kannattelevilla halauksilla.

Kun ajattelee chillisti kokonaiskuvaa elämästään, on se ehkä melko balanssissa. Tai on se.

Omassa kropassani on saatanan paha olla, mutta ympärillä ei ole mitään muuta kuin hyvyyttä, lämpöä ja onnea.

 

Paljon kesäkuvia ja juttua mikä ei löydä tietään blogiin asti (ja toki näet nopeasti myös uudet postaukset!) löydät HETKENKETKU:n Facebookista!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.