VALIKKO
25.7.2019 14:47

RÄPSYJÄ SILMÄT RISTISSÄ

 

Tämä postaus – tai kuvasarja – edustaa täydellisesti tätä viikkoa meidän kotona. Ollaan oltu nyt viikonpäivät ihan vaan kotona, ja ai saaatana se on tuntunut hyvälle. Ollaan kokeiltu erilaisia Smoothieita, kävelty pitkin kaupunkia ja sen puistoja. Pidetty kädestä kiinni ja katseltu elokuvia, luettu omia kirjoja ja olen maannut kainalossa. Kotona olon lisäksi arkeen paluu on näkynyt mun psykoterapian alussa, apteekissa juoksemisina ja lääkärien ja sairaanhoitajien perään soitteluna. Varasin tensin elokuun alkuun ensimmäisen tentin pitkään aikaan (SOS4.4) Tavoitteena on suorittaa kirjallisuutena jokin muukin kurssi, mielenkiinnon ja materiaalien saatavuuden mukaan. Mutta opinnoista alkaa jatkossa tulea ihan omia postauksiaan.

Ihan on veto pois ulkoilusta ja smoothieista huolimatta, niinå’ oikeutan itselleni lisää lueskelua jääpussien viilentäessä huutavia hermoja.

Tänään aiotaan vihdoin mennä kokeilemaan tuo Lumo kotien tarjoama kuntosali; onhan se vähän kotikutoinen, mutta kun osaa käyttää, niin hyvin saa kropan läpi treenattua!

 

 

 

 

 

 

 

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.