VALIKKO
24.12.2018 07:40

Rauhallista joulua – on se sun tyylilllä mitä vaan!


 

Meidän perheessä vietetään jo joulua tämän postauksen ponkaistessa ulos ajastuksen ansiosta. Meillä jouluun ei kuulu mitään seinään kirjoitettuja traditioita – meillä ei ole Jyväskylään haudattuja sukulaisia, mutta vasta remontoitu saunamme pääsee kyllä testiin. Kuvassa erilaista rauhaa toivottava pikkusiskoni on varmaan noussut aikaisin marmattaaan kuusen alle kertyneiden lahjojen perään.

Ihana Sulommekin (jos et tunne häntä vielä, peruuta marraskuun postaukseen DIY joulukalenterista josta puhutaan koko vuosi) heittäytyi aatonaaton kunniaksi jo lomalle kattolampun lämmön alle, ja mitä nyt ulkoa päin voi tulkita, alkoi kukkahipiksi. Kuten tonttulakin kunnosta huomaatte, on joulukuu ollut helvetin rankka muillekin kuin itselleni – Sulo roikkui siskon puolapuissa hämähäkin seittiin kietoutuneena yhden yön…  Näin aattona hän lienee kuitenkin jo Korvatunturilla ottamassa rennosti ja toivotellen rauhaa kaikille muillekin.

Pikkusisko sen sijaan esitteli eilen tyypillisesti hurmaavuuttaan kuusen koristelun jälkeen. Luulen että kaiken tuon touhutuksen ja vähän vaan vauhdissa hajonneiden leggareiden takana irvistelevä ipana toivottaa kuitenkin kaikille yhtä hyvää meininkiä koko lomaksi. Ja luonnollisestihan jooga-asentoa jäljittelevä poseeraus viestii sisäistä rauhaa.

Rentouttavaa, sun näköistä ja omaa rauhaa just sun jouluun! 

Palaillaan vielä loman aikana parilla jouluaiheisella postauksella, – parempi myöhään kuin ei milloinkaan 😉

Anna nyt itsellesi aikaa ja rauhaa, lupa rentoutua ja heittää jalat ilmaan,

kuuntele itseäsi ja omaa vointiasi, tahtoasi, ja toimi itsesi mukaan. 

Tänäänkin.

Kaunista jarauhallista joulua!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.