VALIKKO
6.5.2019 17:34

SAIRAALAKASSIN SISÄLTÖ REALIHETKESSÄ

Olen varmaan allergisoitunut sairaalavaatteille, mutta onneksi oon viime kerroilla tajunnut ottaa tai pyytää kotoa rennot vaatteet mukaan. Tosin riski on aina siihen, että esim. kanyylin laittossa tai poistossa voi paita sotkeutua vereen. Että ei kannata ottaa niitä parhaita 😅

Muuten mun mielestä sairaalaan kannattaa pakata aika hyvin ja miettiä etukäteen mitä tarvitsee.

Itse pakkaan mukaan siis omat alusvaatteet -rintsikat ilman kaaritukia tai metalleja, niin saa pitää ne päällä kaikkialla. Otan yleensä mukaan sekä ohuen pitkähihaisen ja sit lämpimämmän paidan – nyt ton meidän Staabin colitsin. Villasukat on kanssa kannattava ottaa mukaan, etenkin jos on kovia kipuja tai ei saa syödä eikä juoda, silloin meinaa paleltaa kunnolla.

Kuulokkeet, puhelin, laturi. Vaikka tabletti on varmasti hyvä ottaa mukaan jos sellaisen omistaa. Jos joutuu kauan makaamaan, niin netflix, viaplay, katsomo, cmore ja hbo:t tulee käteviksi. Valtaosassa huoneista ruukaa olemaan televisio, mutta voi olla ettei sitä omalta paikalta edes näe.

Mä tykkään itse lukea kirjoja ja sivistää itseäni kun siihen nyt ainakin on aikaa.

Mulla on Chewbacca mukana a i n a kun oon päivystyksessä. Sain sen äitiltä kun jouduin parissa sairaalassa, neljällä osastolla olemisen jälkeen psykiatriseen. Chewbacca on viisas, vahva ja tavoitteilleen uskollinen. Oon joo melkein 22 vuotta, mutta mä oikeesti koen, että tuossa pehmolelussa on voimaa ja päättäväisyyttä selviämiseen, pärjäämiseen ja tavoitteisiin pääsyyn.

Tässä on vähän feminiiniset kempparit. Tässä on ehkä vähän liioittelua nuo meikit, koska oon menossa nukutukseen 0730 aamulla, tuskin haluan ehostautua ensin!

Mutta siis hiusharja, donitsit tai pompulat on aika must, koska etenkin pidemmällä sairaalakeissillä hiukset menee ihan solmuun.

Mun kasvot on herkät, joten kasvovesi/meikinpoistoaine ja hyvä kasvorasva on mulle must. Deodorantti, hammasharja ja tahna on ne mitä kaikkien kannattaa ottaa mukaan. Tosin sairaalastakin saa hammasharjan ja tahnan, mutta kyllä ne omat on kaikilla laadukkaammat.

Jos sulla on paljon lääkkeitä ja ne on vähän harvinaisempia, niin on korrektia ottaa ainakin seuraava erä mukaan. Tottakai jättää se käyttämättä jos sairaalassa saadaan annettua kaikki sun lääkkeet. Ainakin Taysissä kaikki lääkkeet kyllä tulee sairaalan puolesta.

Mun mielestä henkilökohtaiset tavarat; avaimet, lompakko jne. kannattaa pakata pieneen kassiin, jonka voi sitten laittaa vaikka lukittuun kaappiin.

Mutta jos kiire tulee niin muista nämä:

Puhelin, laturi, kuulokkeet, villasukat.

Näillä ohjeilla mä itse lähden sairaalaan tai pyydän tuomaan kotoa, jos oon joutunut sairaalaan akuutisti.

Näillä maataan nyt Taysissä gastropolilla, aamulla tähystyksiin ja täysi anestasiaa päälle. Onneks on nopea reissu, on meinaa toinen kerta tässä kuussa!

Mitä sä pakkaat sairaalaan?

 

ONHAN SULLA HETKENKETKUN FB-SIVUT HALLUSSA?

Sieltä löydät kaikki postaukset ja hurjasti muuta extraa!

https://m.facebook.com/pg/pullankuvatus/posts/? Nappaappa siitä!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.