VALIKKO
20.10.2017 18:54

Se mikä ei tapa antaa joukon epäterveellisiä selvtymismekanismeja ja erikoisen huumorintajun


Maksaani mä osuman sain, nuoli on viinoista vahvinta kai.

Paskaksi se meni nii, aivan kuin tappaakseen itsensäkii.

Kivusta sen mä kiroilen, 

vaikka se sattuu, mä siirtoon meen.

Nauran niin että maksani halkeaa. (Oikeesti rutosti nauraminen aiheuttaa ihan sairaan kivun.)

Mulla oli nii hyvä pääsiäinen että kun se loppui, putosin vaaleanpunaiselta pilveltä maksalleni helvettiin.

Oon heittänyt Annikalle viestiä muutaman päivän ennen siirtoa:

Voit laittaa ne hillomunkit pakastimeen. Syön ne varmaan iloisesti jos jään henkii. Ja jos en, nii voit tarjoilla niitä mun hautajaisissa arkun takaa, niinko hotdog kioskilta.

Ja teho-osastollakkin ollut aivan hulvaton:

Mulla on ens viikolla synttärit. Äiti, mulla on hyvät munuaiset, voit tehdä mulle munuaisten näköisen kakun ja kirjoittaa siihen ”mahtavat munuaiset” ja jos tää projekti menee päin vittua nii tiputtaa sen lattialle ja kirjoittaa ”paska maksa”. 

Kun ihan vähiten jaksaa nauraa nii sitä huumoria on etsittävä kaikkei kamalimmista asioista. Kun asiat on nii vaikeita ettei niistä puhumalla selviä, on parempi nauraa vaikka väkisin. Ja kun tarpeeks nauraa niin tää koko elinsiirtokeissi on niin tragikoominen että naurattaa jo ihan oikeesti.

Jos haluut lukee jotai mikä oli mun mielestä oikeesti hauskaa niin tässä MAKSAN NIMIKRIISI  ja tästä SPONTAANEJA REAKTIOITA MAKSANSIIRTOON

Pitäkää maksoista huolta, vielä vähän parempaa huolta itsestänne, mut parasta silti siitä et teillä on letkee viikonloppu ja naurattaa!

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.