VALIKKO
30.8.2019 06:00

Se RAMMSTEIN PARVEKEEN ALLA


Juha osti meille liput Rammsteinin Ratinan keikalle aikalailla meidän ensimmäisen ja toisen seurustelu viikon vaihteessa. Ja niilllähän sitä lesottiin menemään! Kyllä mä muistan kun mun frendit ja perhe katsoi ensin vähän ihmeissään, että oonko oikeesti ihan varma että haluan varmasti mennä vielä 10 kuukauden päästä keikalle ihmisen kanssa, kenen kanssa olen hengannut pari viikkoa. Joo, varma.

Ja mehän mentiin! Perjantain lisäkeikkaa ja sitä edeltänyttä encorea tsiigailtiin niin parvekkeelta, ikkunasta kuin hetken tosta Ratinan rannastakin. Vaikka pyro- ja valoshowt ja se mieletön musiikki näkyivätkin hyvin kaupungin ylle, en mä ainakaan osannut kuvitella että mikä spektaakkeli se olikaan! Aika tyhjentävästi voi lainata Robin Packalenin instagramissa käyttämää kuvatekstiä tätä keikkaa kuvaamaan: there’s no business like show business ja kasa räjähteleviä emojeita. Tai sit yksinkertaisemmin sanottuna: herra vitun jumala, mikään tai kukaan ei biittaa tätä vetoa seuraavaan viiteenkymmeneen vuoteen!

Odotukset oli korkeella, mutta kyllä tätä vaan mietitään varmasti loppu elämä suu hölmösti auki siitä, miten mielettömän coolisti voidaan lavashow tehdä!

Kuten Suomipopia koskevissa postauksissa heinäkuun teksteistä löytyvissä teksteissä mainitsin, mä oon se, kenen sydämen kuuluu hakata biittien tahtiin ja koko kehon mennä musiikin mukana. Se on niin elämä, silloin tietää että elää.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.