VALIKKO
3.7.2019 12:26

SUOMIPOPEILLE

Minä olen ihminen kenen sydämen kuuluu lyödä basson tahtiin. Olen se joka osaa yhtäkkiä kaikki Kaija Koon biisit ulkoa. Kenen paljaat jalat tamppaa märkää nurmea tai hiekkakenttää, glitteriä on karissut hiuksista hikiselle iholle.

Joko saa paljastaa ihan mielettömän siistin yhteistyön, jonka Keskisuomalainen mahdollisti; minä lähden Suomipop festareille!! 

Ja te pääsette mukaan tunnelmaan HETKENKETKU blogissa, sen Facebook sivuilla päivittyy stroorit… Eli viimeistään nyt käy Facebookissa tykkäämässä HETKENKETKU:sta ja Stoorista. Instagramista Pullankuvatus ja Stoorifi löytyy miltei jatkuvalla syötöllä uusia juttuja.

Jo nyt hihityttää päästä katsomaan ihanaa ja inspiroivaa Ellinoora, jonka kaikki biisit purkautuvat huuliltani hyvän fiiliksen kiertäessä ympäri!

Ville Valo & the agents, Apulanta, Juha Tapio, Kaija Koo..

Mutta holy shiit että SANNI, ELLIPS, VESTA, VESALA!

Minä olen ihminen jonka sydämen kuuluu lyödä basson tahtiin. Silloin mä tunnen eläväni.

Siitä huolimatta että olen asunut Jyväskylässä lähes kaikki festareilla käynti vuoteni, mutten koskaan ole Suomipopeilla ollut, käytännössä saman kattauksen olen käynyt katsomassa Tampereella. Nyt olen kuitenkin tosi innoissani näistä festareista, ihan jo bändien, mutta myös bloggaajan perspektiivin ansiosta!

Sen verran on kuitenkin festareita tampattu, että koettu on yli 30C helteet tuuletta, ja samalla ne ihan uskomattomimmat kaatosateet! Sannin veto Tammereilla 2018 oli kova, mutta ehkä vielä kovempi koska meidän fanituksen taso vaan koveni kaatosateen käydessä hurjemmaksi! Ne on sellaisia hetkiä mitä ei unohda.

Suomalaiset artistit, etenkin kaikki edellämainitut, on mun mielestä tosi kovia festariartisteja. Aina jaksavat yllättää. Muista bändeistä mieleen kohoa Tampereella joku kesä sitten sydämeen iskenyt Hurts, joka vetä festareilla niin tyylikkään ja hallitun vedon, että olisi uskonut sen olevan mahdollista vain sisätilakeikalla ja isolla kiertueella. Toisaalta, kuka meistä ei jo kaipaisi Antti Tuiskua?

Minä elän niitä kesien ja vuosien parhaita hetkiä musiikin kanssa, ja kokoajan hymyilyttä, kun muistaa että nämä itselle uudet popit on vielä edessä!

Ootko sä tulossa mukaan? Mikä on sun paras festarimuisto?

Liput saatu bloginäkyvyyttä vastaan.

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.