VALIKKO
16.2.2019 22:36

TALVEN 19′ HIMMEIMMÄT JA COOLEIMMAT ADIDAS LÖYDÖT

Olen tehnyt viime aikioina todella hyviä alennusmyynti löytöjä! Sen lisäksi että pääsen vihdoin kokeilemaan onko vesi minunkin kipuani hellivä elementti, niin ilmoittauduin myös kevään Show dance kurssille. Niistä lisää myöhemmin, mutta katsokaa nyt miten u p e a t Adidakset Zalandolta saapuivat (niitä sponsorointeja ja yhteistöitä odotellessa :D).

(Ja koska tahdon että ymmärrätte, on vatsani turvoksissa. Ei ruuasta, vaan kramppaavista hermoista ja lihasten kipukrampeista. Ja se on mulle ihan hirveä paikka.)

Ettei käy liian kuviolliseksi, ostin tänään JD:stä mielettömän kovaan alennukseen niin coolit vaatteet, etten itsekään usko kirjoittavani blogia ja tekemälläni sähkökipukoitoa addun vaaleanpunaisissa neppariverkkareissa!

Pukisitteko mitään päällenne vai ottaisitteko kaikki? 😉

Kuviollinen body: Beyond JKL, 32e

Kuviolliset leggarit: Zalando 31.47e

Violetti/Ruby/burgundi mekko: 31.74e

Vaaleanpunaiset verkkarit: 30e

Vaaleanpunainen lyhkäinen t-paita: 20e

ps. kuviollista addua on myös kesämekko ja kevyt takki! ei vaan minulla.

Kommentit

 • Lentävä joogamatto

  Hyviä löytöjä olet tehnyt! Mäkin rakastuin täysin tuohon Brasilia-vaikutteiseen kuvioon ja ostin sen ohuen takin Beyondin alesta, 30 e. Pohdin myös tuota bodya. Aleen kyllä kannattaa keskittää kaikki isommat ja merkkituoteostokset.

   0
  • Sara Kuparinen

   Se on kyllä i h a n a !! Eipä tuo vielä monta viikkoa ole itselläni ollut kun bodyn ostin ennen vuoden vaihdetta, mutta mun sydäntä ja imagoa lämmittää ettei tämä kuosi tule kadulla usein vastaan!

    1

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.