VALIKKO
28.9.2019 11:45

TÄMÄ KAHVI ON JUMALTEN JUOMA – MIELE CM6310

Aika usein kuulee tai lukee jostain, että elämässä pitää panostaa niihin asioihin, jotka saa sut viihtymään omassa lähiympäristössäsi. Usein ajattelen että se tarkoittaa parisuhteesta, ystävyyssuhteista ja omaan perheeseen ja lähisukuun lämpimistä ja läheisistä väleistä. Mutta nyt meille muutti kone, joka sai mut tajuamaan, että aamut ja etäopiskelut voi tuntua kotona paremmalta makunautinnolta kun kahvilassa tiskin ja onedriven välillä hyppiessä.

MIELE CM6310 vei meidän talouden kahvinautinnot ihan uudelle levelille.

Onhan ehkä vähän hifiä ostaa baristatason kahvikone kotiin, mutta toisaalta – kun me kumpikin tarvitaan ja nautitaan kahvista, niin että miksi toisaalta pihistää sen laadusta ja helppoudesta. Kahvi on asia mitä meillä kulutetaan eniten, aikalailla vielä vuorokauden ympäri. Mulle ainakin kahvikuppi tai take away alkaa olla jo juurtunut käteen ja identiteettiin, juon ihan tajuttomasti kahvia – ja voitte uskoa että ilman sitä oon myös ihan kuutamolla!

Pyöriteltiin pitkään että mitä keitintä tai konetta aletaan etsimään, Juha torppas moccamasterin samantien ja Smeg houkutteli kumpaakin, meidän vanha OBH Nordica piti laittaa kiertoon kun se alkoi polttaa kahvit hetkessä pilalle. Erilaisten kahvihetkien vuoksi mietittiin jotain Nespresson tai Cupsoloa, mutta sitten homma ehkä vähän otti tuulta alleen ja nyt meillä seisoo tollainen 900e:n kahvikone. Voidaan sitten miettiä että onko sillä ovh:lla mahdollista saada hyvää hinta-laatusuhdetta kahvikoneeseen, tai että ollaanko me siitä mitä maksettu.

Me ei juurikaan ikinä käydä kahviloissa ja jos käydään niin piheys laittaa tilaamaan ihan tummapaahtoisen suodatinkahvin, vaikka kuola valuu erikoiskahveja kohti. Koska sen juoman kulutus on kova, oli tässä Mielen koneessa ominaisuuksia, mitkä alkoivat kasvattaa hulluutta saada se omaan keittiöön. Tämä kone muun muassa puhdistaa itse itsensä jokaisen käytön jälkeen, kaks kahvia valmistuu siinä missä yksikin, kone jauhaa tuoreen kahvin pavuista ja vaihtoehtoja on about miljoona, unohtamatta maidonvaahdotinta, jolla saa sen täydellisen kahvilakahvin jossain viidessätoista sekunnissa keittiöön pääsemisestä. Vedenkeittokin onnistuu, mikä on kätevä kun meillä ei ole vedenkeitintä erikseen.

Että tässä on kerrankin kodinkone tai ylipäätään sähköä käyttävä vempele mistä jopa minä ymmärrän sen laadun, ja voin vaan suositella tätä eteenpäin!

Meillä on nyt käytössä Mokkamestareiden papuja; Etiopia, Wanhanajan vaniljakahvi & Creme de Paris.

 

Onko sulla käytössä tai ostoslistalla kahvikone? Mistä pavuista oot tykännyt tai inhonnut?

 

Enää ei juoda kahvia herätäkseen, meillä herätään juomaan kahvia! Sitähän sanotaan että suurimmat kliseet saa merkityksen kun tunteet ovat voimakkaita.

 

Onhan sulla hallussa HETKENKETKU:n Facebook? Instagramistakin löytyy @Pullankuvatus!

Kommentit

 • Ansku-Glitteri addikti

  Porukoilla kotona oli tuollainen ja kahvit oli ihania! Vaikka normi suodatinkahvia en juokaa niin koneella tehtävät ihanat maitokahvit vaan vie kielen mennessään. Olen haaveillut tämän hankinnasta itsekin mutta ihan ei vielä budjetti anna myöden

   0
  • Sara Kuparinen

   Voin kyllä uskoa että koneella tehty kahvi maistuu myös suodatinkahvia välttelevälle – ihan oma makunautintonsa! Kannattaa katsella esim. Gigantin Outletia ja muiden elekroniikkakauppojen asiakaspalautuksia tai demotuotteita 🙂

    0

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.