VALIKKO
6.8.2017 20:27

Tyllistä sairaalavaatteisiin ja mopseja (viikkokatsaus)

Maanantai alkoi melko mainiosti, mutta siitä huolimatta 06:40 tuntui lähinnä itsemurhaiskulle napsauttaa kahvinkeitin päälle. Ennen kuin istuin bussissa 08:00 olin ehtinyt avata ärrällä myyntikappaleeksi tarkoitetun ikaffen pelastaakseni itseni ja pridestä muistuttavan take awayni. Tietysti minä tukka takussa, silmät turvoksissa ja vuotavina olevinaan nätisti meikattuina, päällä mukavimmat matkustusvaatteet eli- tanssitrikoot ja huppari mikä tasan antoi oikeutta teini-iässä useimmiten tavattavalle kaulaan ja decolteelle usein ilmestyvälle mustelmarykelmälle- olin varmaan sellainen kävelevä gaypride että muki oli jo liikaa.

Kotona oli yksi kesän lämpimimpiä päiviä. Ja mä lupasin itselleni että tää oli sitten viimeinen kerta kun tarvitsee vetää korkeakauluksisella hupparilla että kehtaa katsoa peiliin tai vanhempiinsa päin. Mutta toisaalta parin kokeilun jälkeen oon todennut olevani just sen verran hipsteri että on vaan törkeen cool yhdistää tyllihame kolmeen raitaan, kaikinpuolin meneviin lenkkareihin ja totta kai iskeä se puolinutturansa kiinni mätchaavästi pinkillä ponnarilla.

Tiistaina jäätiin pikkusiskon kanssa kotiin ja päästettiin porukat pariksi päiväksi hermolomalle. Taidettiin syödä kolmen lajin jätskibuffet lounaaksi, (nokkospinaatti)lettuja päivälliseksi ja asiallisesti siskon nukkumaanmentyä minä ja parasfrendini vedettiin vielä mokkapaloja iltapalaksi. Kuten huomaatte, oon tällä viikolla panostanut syömiseen ja juonut muun muassa todella hyviä fruitieita mihin oon tehokkaasti kehittänyt uusia variaatioita.

Keskiviikkona vietettiin tyttöjenpäivää kaupungilla, pikkumimmi osti itselleen glitterkäsilaukun ja kasvatettiin meidän kynsilakkavalikoimaa entisestään. Mimmi valitsi ruokapaikaksi hesburgerin -mikä on varmaan maan ainoa ravintola mistä allekirjoittanut ei saa alas mitään- ja sen jälkeen piti kiertää valehtelematta kaikki keskustan kahvilat läpi etsien täydellistä jälkiruokaa. Hox nyt joku kahvila cätchaa meistä vakiasiakkaat– täydellistä dallaspullaa ei löytynyt mistään muualta kuin -pikkuhiljaa vakipaikaksi muodostuvasta- R-kioskista!

Illalla allekirjoittaneen hermokipu räjähti uudelle levelille ja olo oli kuumeinen ja kyllä, siinä iltasatua lukiessa kerkes käydä läpi kaikki kauhukuvitelmat hylkimisestä johonkin tulehdukseen ja siihen miten perkeleessä siitä nyt lähdet sairaalaan. Kyllä siitä sitten tuhisija vieressä ja kauratyyny sylissä sai yöunensa nukuttua ja aamulla kuumeinen olo oli tiessään.

Torstaina saatiin äiti ja iskä tuliaisineen takaisin ja käytiin äidin kanssa lihottamassa vaatekaappia vielä vähän lisää loppualennuksista. Muuten koko homma menikin vaan chillaamiseksi kun kipukohtaukset veivät toimintakykyä ja -motivaatiota.

Perjantaina sainkin käskyn tulla osastolle ja varautua jäämään yöksi. No eipähän tarvinnut jäädä, pääsin kotiin, koska mulla ei ole mikään pielessä eikä mitään voida tehdä. Olevinaan sain mielenrauhan koska maksani voi hyvin. Luonnollisestihan minä en ole muuta kuin siirrännäisen ympärillä toimiva kone jolla on kaikki hyvin niin kauan kuin maksalla on. Minuahan tämä reissu palveli taas suunnattomasti, yrittivät vielä vähentää kipulääkemaksimiani joka on jo nyt riittämätön tuomaan edes taukoa tähän helvetin polttavaan särkyyn ja vihlomiseen. Totta kai mä olen huojentunut että maksa voi hyvin, mutta mä olen edelleen muutama muukin osa ja niitä yhdistävä kudos kun se perkeleen maksa.

Mutta oon nauranut kaksi päivää sille kun ihan tosissaan vatsaultrassa on huomattu että sappirakkoni on hukassa. Ja sitähän muuten etsittiin ja etsittiin. Ja sitten aiempien dokumenttien valossa todettiin että sitä ei ole edes siirretty. Eipähän tarvitse enää spekuloida että kipujen takana olis sappikivet. 😉

Katseltiin kotona Egyptin prinssiä ja allekirjoittanut meni nukkumaan yhdeksältä.

Lauantaiaamuna heräsin tunnin herätyksen jälkeen, kevyesti 13h yöunien jälkeen. Meidän rakas ystävä oli jo kylässä ja saatiin häneltä äidin kanssa voimasukat! Katsokaa niitä, ihan mielettömän upeat ja ihanat! <3

Samalla sain elämäni cooleimman asian; kierrätettyjen vaatteiden kassin! Mä oon aina ollut meidän suvun vanhin lapsi, niinpä mun vanhoja vaatteita on kierrätetty eteenpäin serkuilla ja jopa siskollani, äidin kaverien lapsille ja ties kenelle vastaantulleelle kakaralle. Lauantaina mä sain ensimmäistä kertaa elämässäni kassillisen pieneksi jääneitä tai käytöstä poistuneita vaatteita; kannattaa olla vähän rääpäle niin perii 13-vuotiailta överisti parhaita mopsihaalareita ja rintsikoita. Vähän käytiin vielä Minimanissa ja voi kun Lorealin meikit sattuikin olemaan -50% niin olihan se nyt vähän pakko kuluttaa turhakkeisiin. Jos apteekistakin piti hakea montakymmentä laatikkoa niin pitäähän se nyt vähän tasapainottaa hankkimalla jotain hauskaakin. 😉

Lähdettiin pitkästä aikaa äidin kanssa lenkille ja koska kestettiin toisiamme niin hyvin 7,5km niin päätettiin että nyt tsempataan ja treenaillaan yhdessä useamminkin.

Sunnuntai eli tämä päivä on ollut melko kipeä ja kurja. Oon syönyt torstaista vielä enemmän kipulääkkeitä kun tähän mennessä -no eihän nekään sitä hermokipua pois vie vittu- mutta sen sijaan nyt päästiin siihen pisteeseen että saan tramadolista pahoinvoinnin. Jumpe kun on hyvä olo kun koskee niin perkeleesti ja samalla oksettaa koska välillä on pakko ottaa se 50mg että voi olla jotenkin päin ees hetken.

Käytiin lenkillä. Pelattiin siskon ja vanhempien kanssa Kimbleä; jos Uno on peli missä rikotaan perhesuhteita niin meillä välejä kyllä koettelee myös se julmuus millä Kimblessä systemaattisesti tuhotaan kaikkien elämät!! :–D

Ens viikolla on taas vähän lääkäriaikoja ja labroja, jospa vaikka olis jo vähän inhimillisempi olokin!

Mitä sä teet ens viikolla? Mä haluaisin sanoa syöväni Pirkan sitruunasorbettia takapihalla, mutta toisaalta tässä elämässä on usein parempi olla suunnittelematta kun kaikki menee kuitenkin päinvastoin. 😀

Jätä kommentti

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia, voit kommentoida myös nimettömästi.

*

Kirjoitathan sähköpostiosoite-kenttään toimivan sähköpostiosoitteen, jos haluat saada tämän postauksen uusista kommenteista ilmoitukset sähköpostiisi.